X

Un alt STEAG FALS? Atac ARMAT într-o ,,biserică” baptistă din Texas. 27 de oameni uciși și alți 24 răniți

de null

Atac armat într-o biserică din Texas. Un bărbat înarmat a deschis focul în Prima Biserică Baptistă din Sutherland Springs, chiar în timpul slujbei de duminică. 26 de persoane au fost ucise, iar atacatorul a fost găsit, câteva ore mai târziu, mort, în maşina sa.

 UPDATE 8:01. Vârstele victimelor atacului armat sunt cuprinse între 5 și 72 de ani. Una dintre victime este fiica pastorului Primei Biserici Baptiste din Sutherland Springs, Frank Pomeroy. Informația a fost dezvăluită de soția pastorului și mama fetiței, Sherri Pomeroy. Cuplul nu se afla în Texas în momentul atacului.
Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

UPDATE 7:40. Autorul atacului armat din Texas a fost judecat în anul 2012 de o curte marțială, pentru violență domestică asupra soției și copilului său. A stat în închisoare timp de un an, iar în anul 2014 a fost dat afară din cadrul Forțelor Aeriene, din motive disciplinare.

UPDATE 6 noiembrie, ora 5:30. Bilanţul morţilor a fost confirmat la 26. Potrivit CNN, atacatorul este Devin Kelley, un fost membru al Forţelor Aeriene ale SUA (U.S. Air Force).

Într-o conferinţă de presă susţinută duminică seară, anchetatorii au prezentat filmul atacului armat. Atacatorul a intrat în biserică şi a început să tragă cu o armă de asalt asupra oamenilor adunaţi la slujba de duminică. Un bărbat care locuieşte lângă biserică a ieşit din casă, înarmat cu o puşcă şi a gonit atacatorul.

Poliţiştii care l-au urmărit pe atacator i-au identificat maşina şi l-au găsit înăuntru, împuşcat mortal. Nu se ştie dacă acesta s-a sinucis sau a fost ucis de unul dintre localnici, a apus Freeman Martin, dirctorul Departamentul de Siguranţă Publică din Texas.

UPDATE 22:40. Presa locală relatează că au fost ucise 27 de persoane, iar alte 24 au fost rănite. Potrivit unui martor, printre victimele atacului se numără şi un copil de doi ani.

Un alt martor a declarat pentru CBS News că a auzit aproximativ 20 de focuri de armă.

Cel puţin şase elicooptere s-au deplasat la faţa locului pentru a-i transporta pe răniţi la spitalele din zonă.

UPDATE 22:07: Încă nu se cunoaște cu certitudine numărul victimelor, însă martorii afirmă că există „mai mulți” morți în biserică, notează Agerpres.ro.

Autorul atacului este mort, a anunțat Poliția din localitate, citată de canalul KSAT12. Un polițist a declarat, pentru Fox News, că nu mai există o „amenințare activă” în biserică.

Atacul a avut loc la Prima Biserică Baptistă din Sutherland Springs, în Wilson County. Conform postului KSAT 12, citat de BBC, atacatorul a intrat în biserică la ora 11:30 și a început să tragă, notează antena3.ro.

Polițiștii au precizat că sunt „multe victime” și că atacatorul a fost ucis.

La fața locului au fost trimise mai multe elicoptere pentru a transporta răniții la spitale. Potrivit CNN, au fost raportate peste 20 de focuri de armă, motiv pentru care FBI a trimis agenți la fața locului.

NOTĂ OrtodoxINFO

Poate nu toata lumea stie, dar de ceva vreme in SUA se face mare tam-tam pe subiectul deposedarii civililor de arme, desi este dreptul lor constitutional. Noua ordine mondiala care-si pune bazele in prezent, nu are nevoie  binenteles, de cetateni inarmati care ar putea opune rezistenta. Pentru a duce lucrurile pe fagasul dorit, papusarii inmultesc evenimentle de tip steag fals pentru a manipula masele in directia stabilita de ei.In continuare probabil, va creste numarul atacurilor pana cand opinia publica va ceda, realizand ce mare ,,grozavie” reprezinta armele in mainile civililor.

Inaintea acestui atac armat a avut loc steagul fals de la Mandalay Bay: Las Vegas, operațiune STEAG FALS și SACRIFICIU UMAN într-un platou înconjurat de simboluri OCULTE: PIRAMIDA, OBELISC…

Filmarile aparute ulterior dovedesc acest lucru.

https://youtu.be/87ggHaEFNU0

Un punct comun  al tuturor evenimentelor orchestrate este uciderea faptasului, caci mortii nu vorbesc: De ce TERORISTII sunt OMORATI si NU CAPTURATI? 

Acest lucru il regasim si in cazul de fata. Atacul acesta este mai deosebit, deoarece aici se urmareste probabil sensibilizarea opiniei publice si manipularea ei prin vocile reprezentantilor bisericilor, care se vor ridica dupa acest atac. Tactica statului atunci cand devine neputincios in fata opiniei publice este de a incerca sa faca din biserica portavocea sa.

 

 

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Da, mortii nu vorbesc, nici nu se pot apara. Am remarcat de cand am auzit stirea pentru prima data la radio: “… atacatorul a fost urmarit si ucis…”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button