X

Cu 25 de minute INAINTE DE ASASINAREA lui KENNEDY, un jurnalist britanic a fost sunat de un anonim … Dupa cum stiti: DECLASIFICAREA dosarelor privind MOARTEA lui KENNEDY, măsură anunțată de TRUMP Cititi va rog si: Citatul zilei (John F. Kennedy)

de null

Detaliul care zguduie din temelii teoriile privind asasinarea lui Kennedy. Ce a aflat un jurnalist britanic, cu 25 de minute înainte de tragedie 482

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Un jurnalist de la un ziar britanic a primit un apel anonim, cu 25 de minute înainte ca președintele american IF Kennedy să fie asasinat, în care era îndemnat să sune la Ambasada SUA pentru „niște știri importante”, se arată într-un document declasificat de autoritățile americane și citat de Daily Mail. 

Apelul, care a fost făcut către Cambridge News, pe 22 noiembrie 1963, a apărut într-un document ce a fost trimis directorului FBI de către un director adjunct al CIA și este datat 26 noiembrie, la patru zile după asasinarea președintelui american.

După ce vestea decesului președintelui SUA a explodat în presă, reporterul a informat poliția din Cambridge despre apelul anonim iar poliția a informat MI-5.

Detaliul important este că apelul a fost făcut, potrivit calculelor MI-5, cu aproximativ 25 de minute înainte ca președintele să fie ucis. Reporterul nu a mai primit astfel de apeluri iar MI-5 arată că el este cunoscut lor ca fiind în toate mințile și ca un om loial, fără antecedente.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. In vara anului 1945, cand avea 28 de ani si vizitase Bavaria, J. F. Kennedy a scris in jurnalul sau: “in cativa ani, Hitler va iesi din ura care il inconjoara acum drept una dintre cele mai semnificative figuri care au trait vreodata… Avea in el materialul din care sunt facute legendele”
    https://www.euronews.com/2017/03/28/jfk-calls-hitler-stuff-of-legends-in-early-diary
    https://www.bbc.com/news/world-us-canada-39371715

    Americanii au gasit, ratacite prin arhive, niste poze si filme cu farfuriile lui Hitler
    https://www.youtube.com/watch?v=Q-67kADrIMM
    2:53 asta si-a luat zborul la 11 mai 1945, la cateva zile dupa capitularea Germaniei!

    Oare ce fel de farfurii are Trump in armata spatiala?
    http://www.ziare.com/donald-trump/presedinte-sua/trump-isi-face-armata-spatiala-trebuie-sa-fim-pregatiti-1550507

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button