X

Coreea de Nord are în producție ARME BIOLOGICE ce ar putea răspândi variola, botulismul, holera şi CIUMA

de null

Potrivit unui raport intitulat Programul de arme biologice al Coreei de Nord, al centrului american Belfer, în statul comunist există cel puţin trei fabrici şi şapte centre de cercetare unde s-ar putea produce arme biologice, inclusiv antrax, variola, botulism, holeră şi ciumă.

Pe lângă programele sale balistice şi nucleare, Coreea de Nord ar avea un program militar biologic, se arată într-un raport al Centrului de cercetare Belfer de la Universitatea Harvard.

La baza acestei concluzii stau informaţiile furnizate de fugarii nord-coreeni cercetătorilor americani.

Experţii avertizează că acest nou program îşi are originea în anii ’60, fiind o consecinţă a efectelor devastatoare ale războiului coreean, când liderii de la Phenian au acuzat armata americană de folosirea armelor biologice asupra civililor.

Şi serviciile sud-coreene de informaţii se tem că la Phenian se produc tulpini de virusuri letale care ar urma să fie folosite drept arme împotriva agresorilor regimului.

Autorii raportului susţin că atenţia coaliţiei internaţionale a fost acaparată de numeroasele incidente şi teste nucleare comandate de Kim Jong-Un, însă o atenţie deosebită ar trebui acordată şi programului de creare a armelor biologice, acesta fiind o ameninţare la fel de reală.

“Pregătirea împotriva unui atac biologic este imperios necesară”, au avertizat experţii, adăugând că o colaborare între armată şi sectorul public de sănătate ar fi de preferat pentru a pune la punct mecanisme care să contracareze una dintre cele mai grave ameninţări ale secolului al XXI-lea.

Ministrul sud-coreean de Apărare a confirmat la rândul său că regimul de la Phenian ar putea să producă şi să folosească 13 tipuri de agenţi biologici în mai puţin de 10 zile printre care: Anthrax, ciumă şi virusul febrei galbene.

Modul în care aceşti agenţi ar putea fi răspândiţi rămâne cea mai mare necunoscută, se mai arată în raport, însă voci din rândul cercetătorilor susţin că nu ar fi exclusă utilizarea rachetelor, dronelor sau a altor aparate de zbor, a spray-urilor şi chiar a oamenilor care pot purta devastatoarele virusuri.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Externe
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

5 comentarii

 1. Ilie Cleopa: Ce credeţi voi, că Domnului, când va voi să piardă lumea asta, îi trebuie bombe atomice? Îi trebuie bombe cu neutroni sau de alte feluri? Vai de capul nostru! El scutură oleacă pământul şi aţi văzut ce s-a făcut anul trecut în Armenia? [1] A scuturat oleacă pământul şi s-au dus oraşe în fundul pământului cu tot cu lume! De aceea vă spun, dacă lumea se îndreaptă şi e cuminte şi cu frica lui Dumnezeu şi face bine, Dumnezeu poate să o mai ţină o mie de ani sau mai mult, dacă nu, avem de la Mântuitorul învăţătură:

  Privegheaţi şi vă rugaţi că nu ştiţi ziua nici ceasul.

  http://ortodoxia.me/pr-cleopa-ce-credeti-voi-ca-domnului-cand-va-voi-sa-piarda-lumea-asta-ii-trebuie-bombe-atomice-nu-vine-sfarsitul-lumii-pana-nu-se-va-plini-ultimul-inger-cazut-cu-sufletul-unui-drept/

 2. In sfarsit!…
  Pai, toti fac asta numai ca nu recunoaste nimeni.
  De ce sa ne speriem de fiole cu holera din Coreea si nu ne speriem de capitolul de islamism din manualul de istorie fata de 1 pagina despre crestinism… de majoritatea sectanta si ne-crestina care conduce Tara la auto-distrugere???
  Si iov a patimit cu trupul dar sufletul l-a tinut in credinta dreapta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.