X

Doi gardieni uciși în timpul unui atac armat la Palatul regal din Arabia Saudită

de null
FOTO: https://cdni.rt.com/files/2017.10/original/59d8d8e1fc7e93f1368b4567.jpg

Forțele de securitate au confiscat puștile Kalashnikov și bombe incendiare cu petrol care erau în posesia atacatorului.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Doi gardieni saudiți au fost împușcați mortal și alți trei răniti sâmbătă dimineață, când un bărbat a condus până la poarta palatului regal din Jeddah și a început să tragă, a spus ministrul de interne într-o declarație emisă de canalul oficial de știri. Gărzile regale l-au ucis pe bărbatul înarmat care a fost identificat în declarație ca fiind Mansour al-Amri, un cetătean saudit de 28 de ani.

Atacul a avut loc la un punct de control din fața porții de vest a Palatului Păcii din Jeddah, unde familia regală desfăsoară afaceri oficiale în lunile de vară.

Regele saudit Salman este în prezent în afară regatului, în vizită de stat în Rusia. Declarația nu a specificat si locația fiului său, prințul de coroană Mohammed bin Salman, deși recentele știri oficiale l-au poziționat în Jeddah.

Forțele de securitate au confiscat puștile Kalashnikov și bombele cu petrol aflate în posesia lui Amri.

„Amri nu a avut un cazier judiciar sau vreo conexiune cunoscută cu grupurile extremiste”, a declarat purtătorul de cuvânt al Ministerului de Interne, Mansour al-Turki, vorbind telefonic la televiziunea al-Arabiya.

„O investigație se află în curs de desfăsurare pentru a determina motivul atacului”, a spus Turki.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button