X

A avut SISU parte de TREZVIE cat a fost in INCHISOARE?

Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Detalii puteți afla dând click pe imaginea de mai jos.
Categorii
Muzică
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

5 comentarii

  1. ” Luați aminte că odoarele Bisericii nu sunt veșmintele preoțești si arhierești, nu sunt cande­lele aurite. Ci curvele, hoții, tâlharii, desfrânații și toți păcătoșii lumii care s-au întors la Hristos cu toată inima lor.” ( Sf. Ioan de Kronstadt)

  2. Are perfecta dreptate si tot ce spune (bineinteles pe scurt,ca altfel ii trebuie cateva zile) este adevarat.Acest ,,golan” de cartier cum il dispretuiesc f. multi din ,,evoluati” =indraciti e mai treaz ca toata tara asta de marlani iubitori de evolutie,care nu-i intereseaza nimic in afara de… stomac.

  3. Da..Sisu impreuna cu Cedry2k,Dragonu s-a intors spre Hristos si spre Biserica si promoveaza adevaratele valori .Domnul sa ii miluiasca!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.