X

A avut SISU parte de TREZVIE cat a fost in INCHISOARE?

de null

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

5 comentarii

  1. ” Luați aminte că odoarele Bisericii nu sunt veșmintele preoțești si arhierești, nu sunt cande­lele aurite. Ci curvele, hoții, tâlharii, desfrânații și toți păcătoșii lumii care s-au întors la Hristos cu toată inima lor.” ( Sf. Ioan de Kronstadt)

  2. Are perfecta dreptate si tot ce spune (bineinteles pe scurt,ca altfel ii trebuie cateva zile) este adevarat.Acest ,,golan” de cartier cum il dispretuiesc f. multi din ,,evoluati” =indraciti e mai treaz ca toata tara asta de marlani iubitori de evolutie,care nu-i intereseaza nimic in afara de… stomac.

  3. Da..Sisu impreuna cu Cedry2k,Dragonu s-a intors spre Hristos si spre Biserica si promoveaza adevaratele valori .Domnul sa ii miluiasca!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.