X

A avut SISU parte de TREZVIE cat a fost in INCHISOARE?

Categorii
Muzică
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

5 comentarii

  1. ” Luați aminte că odoarele Bisericii nu sunt veșmintele preoțești si arhierești, nu sunt cande­lele aurite. Ci curvele, hoții, tâlharii, desfrânații și toți păcătoșii lumii care s-au întors la Hristos cu toată inima lor.” ( Sf. Ioan de Kronstadt)

  2. Are perfecta dreptate si tot ce spune (bineinteles pe scurt,ca altfel ii trebuie cateva zile) este adevarat.Acest ,,golan” de cartier cum il dispretuiesc f. multi din ,,evoluati” =indraciti e mai treaz ca toata tara asta de marlani iubitori de evolutie,care nu-i intereseaza nimic in afara de… stomac.

  3. Da..Sisu impreuna cu Cedry2k,Dragonu s-a intors spre Hristos si spre Biserica si promoveaza adevaratele valori .Domnul sa ii miluiasca!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.