X

Mai avem nevoie de EDITORI și ȘTIRIȘTI pentru PORTALUL OrtodoxInfo

de null

Image result for presa libera

UPDATE

Dintr-o regretabila eroare, s-a gresit adresa de la final. Am modificat-o.

Îi mulțumim Bunului Dumnezeu că ne-a ajutat să mergem mai departe și s-au alăturat ajutoare noi la Departamentul de Știri al portalului OrtodoxInfo, pe partea de traduceri din limba engleză. Ne bucurăm foarte mult pentru e-mail-urile primite în urma anunțului de săptămâna trecută, care au confirmat că din ce în ce mai mulți înțeleg însemnătatea existenței unei reale media alternative împotriva valului de îndoctrinare în masă și iată că o parte dintre ei pot merge și mai departe, oferindu-se să pună umărul și să ne ajute pentru a putea să ținem în continuare piept acestui teribil război al informațiilor.

Portalul ar putea fi însă cu mult mai eficient dacă și numărul de articole postate ar fi mai mare. Majoritatea cititorilor care accesează constant OrtodoxInfo, fie că fac parte din cititorii mai vechi ai blogurilor Saccsiv, Apologeticum și Sinodul Tălhăresc, fie că aparțin noilor cititori fideli ai Portalului, au mintea bine mobilată și înțeleg toate hățișurile putrede ale SISTEMULUI, iar unii chiar pot fi foarte abili atunci când vor și pot contribui cu informații noi, extrem de valoroase, însă ar putea fi cu mult mai eficienti dacă s-ar implica în mod organizat – atât cât poate fiecare – și în activitatea efectivă: știriști, editori, editorialiști, etc.

Cel mai citit articol de pe Portal a ajuns la aproape 1 milion de vizualizări. În luna mai cel mai citit articol avea 665.000 de vizualizări, acum în octombrie încă trei articole au depășit această cifră:

DE UNDE vine ORDINUL de VACCINARE în masă? CINE e în spatele lui TUDOSE? Află cine vrea „binele” României – 990.547 vizualizări

“Jur că nu vă voi lăsa să mi-l luați, sau dacă mi-l luați, voi lua și eu câțiva dintre voi!” – Pictorul Paul Hitter, răspuns către premierul mason Mihai Tudose despre DECĂDEREA din drepturile PARENTALE și vaccinarea OBLIGATORIE – 768.550 vizualizări

Șerpii Maicii Domnului au apărut și anul acesta. Minunea ce combate erezia stilistă care consideră calendarul o dogmă – 744.771 vizualizări

Bineînteles, nu toți cei care ajung să citească știri pe portalul OrtodoxInfo sunt și prietenii noștri, mulți ne atacă furibund și urmăresc să ridiculizeze și să împroaște cu noroi pe canalele din mass-media antihristică, dar și acest lucru ne bucură, înseamnă că suntem vizibili și că deranjăm la maxim.

Este un volum de muncă imens, mai ales că echipa pentru Departamentul de știri e pe minima rezistență și tot greul de fapt a rămas pe umerii a doua persoane. S-a muncit enorm pentru a pune pe picioare Portalul, cu ajutorul Bunului Dumnezeu a început să își facă bine treaba, ajungând în scurt timp în atenția unui public larg.

Asociația Sfinții Mărturisitori din Bucovina și portalul OrtodoxInfo sunt ale voastre, ale cititorilor, mulți ați înțeles în detaliu care este locul fiecărei piese din tabloul demascării SISTEMULUI condus de ocultă, dar poate încă nu ați conștientizat că prin ceea ce știți, le puteți întinde o mână de ajutor și altora.

De ce sunt importante știrile?

Iată niște fragmente din Protocoalele înțelepților Sionului:

 

Statele de astăzi au o mare putere creatoare: presa. Rolul presei e de a arăta nemulţumirile aşa zise intolera­bile, de a aduce la cunoştinţă plângerile poporului, de a crea nemulţumiţi şi de a le da un glas.

Presa întrupează libertatea cuvântului. Dar statele nu au ştiut întrebuinţa această putere şi ea a căzut în mâinile noastre.

Administratorii, aleşi din public de către noi, dintre creştinii cei mai slugarnici, nu vor fi oameni pregătiţi pentru administraţia ţării. În acest chip vor deveni uşor nişte păpuşi trase de aţă de către înţelepţii şi genialii noştri sfetnici de către specialiştii noştri, crescuţi încă din copilărie în vederea administrării afacerilor lumii întregi.

Voi ştiţi că specialiştii noştri şi-au câştigat cunoştinţele trebuincioase administrării, din planurile noastre politice, din experienţa istoriei, din studiul tuturor evenimentelor însemnate.

Creştinii nu se orientează după practica observaţiilor imparţiale culese din istorie, ci după o rutină teoretică, incapabilă de a ajunge la vreun rezultat real. De aceea noi n-avem să ne orientăm după ei; lasă-i să-şi mai petreacă încă câtva timp, să se mai hrănească cu nădejdi şi cu noi petreceri, sau cu amintirea plăcerilor trecute. Să-i lăsăm să creadă în însemnătatea pe care le-am inspirat-o, relativ la legile ştiinţei, la teorii. În vederea acestui scop propagăm în continuu, prin presa noastră, încrederea lor oarbă în aceste legi. Clasa inteligentă a creştinilor va fi mândră de cunoştinţele sale şi, fără a le examina în mod logic, ea va pune în aplicare toate învăţămintele ştiinţei, născocite de către agenţii noştri pentru a le călăuzi spiritele în direcţia care ne e trebuincioasă nouă.

 

Mass-media oficială este la cheremul acestor elite, care în ultimă instanță vor transforma tot pământul într-un lagăr.

Ne recomandă câteva publicații despre viitorul omenirii, un activist anti-sistem din Australia, James Corbett, într-un articol de pe site-ul său:

 

V-aș putea încuraja să revizitați riposta lui Huxley față de Orwell, ce susține că tiraniile viitorului nu vor fi state polițienești totalitare de tip 1984 ci distopii de tip Brave New World recurgând la condiționare psihologică și sugestie narco-hipnotică.

V-aș putea recomanda de asemenea opera publicistică a lui Neil Postman, ce a petrecut mulți ani avertizându-ne cum Ne amuzăm până la moarte și pătrundem într-o societate în care critica și dezbaterile pe subiecte esențiale sunt înlocuite de divertisment televizat.

V-aș putea îndemna să citiți pasajul introductiv al cărții lui Edward Bernays, Propaganda, unde scrie:

Manipularea conștientă a obiceiurilor organizate și a opiniilor maselor este un element important într-o societate democratică. Cei ce manipulează acest mecanism ascuns al societății constituie un guvern invizibil ce dispune de adevărata putere în stat.”

 

Observăm că schema se aplică foarte bine, masele îi urmează de bună voie pentru că oamenii au fost programați constant să facă asta.

Acum este totul mai clar? Ce se va întâmpla dacă tăcem, acum că știm ce urmează? Devine foarte clar că Sistemul a ridicat un zid colosal prin îndoctrinare constantă și tehnici de manipulare a maselor. Cum se poate dărâma acest zid? Învingând NEPĂSAREA, NEȘTIINȚA și UITAREA – oferindu-le și altora șansa de a vedea o radiografie reală a lumii în care trăiesc. Folosind puterea cuvântului în scopul de a face o fisură în zidul ridicat de păpușarii Sistemului.

Și voi puteți contribui la sfărâmarea acestui zid.

Cum? Implicându-vă efectiv în lupta cu SISTEMUL, acum că ați înțeles resorturile.

Rezultatul: Ne încăpățânăm să rămânem împreună pe metereze, să păstrăm acest mic ostrov de presă independentă în limba română, în mijlocul fluviului tulbure de publicații grețoase și mincinoase din mass-media.

Să nu uităm că toate minciunile și nenorocirile ce se abat asupra lumii au o cauză duhovnicească: păcatul, iar soluția e Întoarcerea la Hristos, și nu oricum, ci urmând întru totul poruncile evanghelice și învățătura Sfinților Părinți, nerătăcind pe cărările otrăvite ale păstorilor vânduți Sistemului – lupi în blană de oaie, care au ales să slujească păpușarilor și statului Mamona, adoptând ecumenismul la nivel oficial prin sinodul tâlhăresc și eretic din Creta, comandat de interesele elitei oculte (mereu și mereu regăsim aceleași nume în spatele a tot ce mișcă în SISTEM, de la marile companii farmaceutice la Consiuliul Mondial al Bisericilor)…

Scopul acestor papusari e simplu: DIVERSIUNEA, ascunderea cu orice preț a Adevărului.

Cei care s-au trezit din această mare minciună, și cei care se vor mai trezi prin mila Bunului Dumnezeu și cu mijlocirea acestei umile osteneli, poate că în viața de dinainte au fost pe o cale total greșită, dar pentru fiecare suflet cu adevărat sincer și însetat de dreptate, există șansa unui drum al Damascului…

Iată cum puteți ajuta la continuarea existenței acestui portal:

Știriștii recomandă știri, în română, în engleză, italiană, greacă, franceză, eventual și în alte limbi. Din categoriile pe care le-au întâlnit pe portal, își pot face o idee despre ceea ce ar fi util pentru a fi publicat aici. Pe mail, vor primi mai multe explicații și completări necesare.

Editorii le preiau, selectează din articolele românești, le comentează (cum anume trebuie facut, poate cel mai clar explica chiar acest cititor: „Crede-ma ca nu este usor sa documentezi o pozitie ortodoxa facand trimitere la multe alte pozitii ortodoxe astfel incat sa ajuti cititorul sa-si formeze o parere mult mai nuantata si mai bine ancorata in realitate pentru ca-i da prilejul sa inteleaga contextul si sa problematizeze ceea ce inseamna folosirea propriei minti, adica sa GANDEASCA, lucru ce in curand va fi INTERZIS.”) și le publică pe portal. De articolele în alte limbi se ocupă o altă echipă.

Fiecare editor, își va alege, în funcție de domeniile pe care le stăpânește mai bine, anumite categorii de știri, va selecta știrile aparținând acestor categorii, iar pe celelalte le va redirecționa altor editori care au în grijă respectiva / respectivele categorii din care știrile fac parte.

De exemplu unul dintre editori se poate ocupa de știrile despre vaccinuri, din politica internă și externă și din domeniul sănătății în general.

Altul poate alege să centralizeze și să comenteze puțin știrile despre știință și tehnică, muzică și homosexualtate.

Următorul editor poate fi interesat de prelucrarea știrilor din lumea ortodoxă, sfaturi duhovnicești de la Sfinții Părinți, despre rătăcirile ecumeniștilor și ale ereticilor occidentali, păgâni, islamiști etc.

Putem să facem totul să meargă mai bine dacă vă implicați și voi!

Cei care doriți să vă implicați, vă rugăm, dați un semn la rubrica de comenatarii sau la adresa de e-mail [email protected]

Doamne ajută!

NOTĂ OrtodoxINFO

Randurile de mai sus au fost scrise de persoana care coordoneaza echipa de traducatori.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

3 comentarii

  1. Doamne ajuta !

    Am citit anuntul despre editori si redactori de stiri si va scriu pentru ca ma intereseaza.
    Am lucrat  peste 10 ani ca editor, pot traduce si din engleza, olandeza (iar la nevoie si stiri din germana, franceza si italiana ).  Daca se poate, as dori sa aflu mai multe detalii. Ma puteti suna la 077 097 90 59.

    Am trimis email la [email protected] si mi-a venit inapoi cu eroare de adresa.
    Multumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Avem nevoie de ajutorul dvs. pentru a menține OrtodoxINFO online VĂ RUGĂM SĂ NE SPRIJINIȚI!