X

Ce să facem când vin cu forța să ne vaccineze copiii: “Jur că nu vă voi lăsa să mi-l luați, sau dacă mi-l luați, voi lua și eu câțiva dintre voi!” – Pictorul Paul Hitter, răspuns despre DECĂDEREA din drepturile PARENTALE și vaccinarea OBLIGATORIE

http://www.feeder.ro/wp-content/uploads/2016/01/DSC_2589.jpg

Prim ministrul Tudose, a dat o declaratie, in care spunea ca se gandeste la decaderea din drepturile parentale a celor care nu isi vaccineaza copiii. Mi se pare o declaratie foarte periculoasa. Foarte periculoasa pentru o sleahta de politcieni, si aici ma refer la toti, dar absolut la toti, care nu au reusit in 27 de ani nici macar sa termine o autostrada pentru noi si viitorul copiilor nostri. Nu au reusit sa ne ofere un standard de viata ridicat astfel incat sa ne putem creste copiii fara griji. Nu au reusit sa construiasca niste spitale calumea. Ne-au alungat din tara, ne-au supt toata viata din noi. Ne-au vandut corporatiilor straine, corporatii care storc creiere romanesti pe bani putini si fara sa plateasca taxe.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Ne-au vandut lemnul. Ne-au vandut pamantul. Sufletele ni le-au vandut. Si acum, la ordinele Big Pharma, jigodiile astea, vin si vor sa ne ia copiii daca nu ii vaccinam. Daca nu ii vaccinam cu niste vaccinuri produse de straini, pline de chimicale, vaccinuri despre care nu se stie daca fac bine sau mai mult rau. Pai voi aveti tupeul sa veniti sa ne luati copiii animalelor? Eu am un copil. Jur in fata oamenilor si a lui Dumnezeu ca mi-l voi apara cu pretul vietii. Jur ca nu va voi lasa sa mi-l luati, sau daca mi-l luati, voi lua si eu cativa dintre voi. Am impresia ca incepeti sa va jucati cu focul baieti! Voi chiar considerati ca mai sunteti credibili? Din pozitia in care sunteti, pozitia de tradatori, de hoti spurcati, de nenorociti, voi mai veniti si ne tineti lectii despre cum sa ne crestem copiii? O scoala calumea nu ati fost in stare sa faceti. Se zbat copiii in saracie, de aia mor de rujeola, nu pentru ca ar face rujeola pur si simplu, ci pentru ca sistemul lor imunitar este atat de slabit de otravurile din alimente incat nu mai lupta. Mai aveti un pic si veti spune ca si daca te trage curentul trebuie sa te vaccinezi.

Si presa? Presa? Alti tradatori care ne baga rahatul asta pe gat. Asa ati facut si cand a fost gripa porcina! Eu nu am uitat! Urla presa de mama focului, ca murim de la gripa porcina, sa ne intepam neaparat. Ca pana la urma, sa apara declaratia OMS care spunea ca de fapt companiile Big Pharma au dus toata aceasta campanie. Cat despre prostii care pun inca botul la rahaturile astea, ce sa zic, daca va fi cazul, pentru a-mi apara copilul, va voi da si voua in cap. Voi, spuneti ca noi, cei care refuzam vaccinurile suntem retrograzi…ma scuzati, dar nu noi, ci voi sunteti tampiti cu asleahta de politicieni, cte in regula, atunci cand va incredeti in aceste bestii care ne omoara zilnic, picatura cu picatura.Asta este de fapt datoria mea de parinte si de tata. Sa adun informatiile, sa le filtrez, si sa fac ce cred eu ca este mai bine pentru copilul meu. Daca va pasa atat de mult de noi si de copii nostri, de ce ne otraviti cu E-uri? Aveti vre-o explicatie plauzibila? Mucles. Rusine sa va fie criminalilor. Va astept la usa cu Politie, Mascati, doctori, ce vreti voi, eu va dau in scris ca o sa o beliti. Si sunt multi ca mine. Hai mai agitiati rahatul baieti, hai, intrati in cartiere sa ne luati copiii. Intrati in sate sa ne luati copiii baieti.

Hai mai baieti, omorati-ne pe toti, luati-ne copii, hai sa va vedem ce puteti. Dar pe cand un sistem educational national cu adevarat competitiv? Pe cand veti reusi sa aduceti oamenii plecati afara inapoi in tara? Pe cand veti avea Respect pentru Romania si pentru Romani? Pe cand veti lupta cu adevarat pentru propasirea tarii si a poporului? Pe astea cand le faceti? Dupa ce ne luati copiii? Dar cu Agricultura ce faceti baieti? Dar apele tarii? Dar toate resursele vandute pe nimic? Flota? Armata cand o puneti pe picioare? Dar niste zeci de mii de parcari cand veti rezolva? Dar canalizare la sate cand faceti? Ii vaccinati de rujeola si copii se caca in curte in weceuri din lemn. Pai cum facem mai Tudose, Tibi draga? Ce incredere vreti sa avem in voi? Eu unul nu pot. As fi un criminal sa imi dau copilul in mainile voastre patate de sange. Ati omorat oameni si la Revolutie fara cea mai mica remuscare, si de atunci, ne omorati cu zile. Cum sa ascult eu sfaturile noastre. Aveti credibilitate, nu 0, ci minus infinit in fata mea. Totul pana la copiii! Va provoc imbecililor, veniti sa ni-ii luati din case! Voi credeti ca aici e Norvegia? Amaratilor.

https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/20375968_10213128480383704_528015230656087251_n.jpg?oh=367c15bb8dc71a9df1405b8b3c6a95f7&oe=5A017B19
NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

21 comentarii

  1. Viaţa asta-i bun pierdut
    Când n-o trăieşti cum ai fi vrut!
    Şi-acum ar vrea un neam călău
    S-arunce jug în gâtul tău:
    E rău destul că ne-am născut,
    Mai vrem şi-al doilea rău?

    Din zei de-am fi scoborâtori,
    C-o moarte tot suntem datori!
    Totuna e dac-ai murit
    Flăcău ori moş îngârbovit;
    Dar nu-i totuna leu să mori
    Ori câine-nlănţuit.

    Cei ce se luptă murmurând,
    De s-ar lupta şi-n primul rând,
    Ei tot atât de buni ne par
    Ca orişicare laş fugar!
    Murmurul, azi şi orişicând,
    E plânset în zadar!

    Iar a tăcea şi laşii ştiu!
    Toţi morţii tac! Dar cine-i viu
    Să râdă! Bunii râd şi cad!
    Să râdem, dar, viteaz răsad,
    Să fie-un hohotit şi-un chiu
    Din ceruri până-n iad!

    De-ar curge sângele pârău,
    Nebiruit e braţul tău
    Când morţii-n faţă nu tresari!
    Şi însuţi ţie-un zeu îţi pari
    Când râzi de ce se tem mai rău
    Duşmanii tăi cei tari.

    Ei sunt romani! Şi ce mai sunt?
    Nu ei, ci de-ar veni Cel-sfânt,
    Zamolxe, c-un întreg popor
    De zei, i-am întreba: ce vor?
    Şi nu le-am da nici lor pământ
    Căci ei au cerul lor!

    Şi-acum, bărbaţi, un fier şi-un scut!
    E rău destul că ne-am născut:
    Dar cui i-e frică de război
    E liber de-a pleca napoi,
    Iar cine-i vânzător vândut
    Să iasă dintre noi!

    Eu nu mai am nimic de spus!
    Voi braţele jurând le-aţi pus
    Pe scut! Puterea este-n voi
    Şi-n zei! Dar vă gândiţi, eroi,
    Că zeii sunt departe, sus,
    Duşmanii lângă noi!

    Decebal catre popor

    1. Am semnat adineauri petiția, dar…am contul pe yahoo blocat, de ieri…numai de serviciu îl pot accesa!
      De fapt, am greșit că mai intram de la serviciu pe cont, pentru că apărea în dreapta OCHIUL SUPRAVEGHETOR și mi-au dibuit parola; acasă, fără să fi apăsat pe NumLock, pe la jumătatea tastării parolei, cursorul rămâne înțepenit și PACE!

      Deci, mâine dimineață dacă pot să intru de la serviciu pe contul yahoo, voi putea confirma…

  2. Știu și ce mâncăm și ce respirăm…de ce să-ți fie frică? Deja e târziu….s-au încuviințat PREA MULTE de către poporul ăsta prost(it)…acum, e de scos sabia cu tăiș DUBLU = și-aia care taie-n carne vie, și cea a cuvântului + ASUMARE…atât câți mai suntem!

  3. Admini!
    Îmi place TERIBIL fotografia cu leuțul care-l urmează pe ta-su, gata de a scutura coama în fața hienelor!
    Așa trebuie să (re)devină și poporul român = LEI!

  4. Pierdusem orce speranta,dar citindu-l pe Paul,si pe voi ce comentati,parca incep sa sper ca nu este totul pierdut.ROMANIE TREZESTE-TE si amnteste-ti ce ai fost.

  5. UNIUNEA EUROPEANA = LAGAR DE CONCENTRARE, vazand ca aceasta “lege” tinda sa se raspandeasca in tot lagarul!

  6. 1 ] FELICITARI > TATA !! AI ATINS TOATE PUNCTELE TRAGIGE > ALE ACESTUI NEAM DE 27 DE ANI !!
    2] IN PRIMUL RAND >> LA TOTI PUII >> SA SE FACA GRATIS TESTELE , TOATE , DE ALERGII = ~4000 LEI = GRATTISSSSSSSSSSS>> si abia dupa … CUM VOR HOTARI PARINTII !!

  7. In sfârșit un roman adevarat care are mult curaj si spune lucrurilor pe nume!
    Bravo domnule Hiller!
    Cu totii sa subscrie si sa sprijine astfel de oameni! Ar trebui să fie mai multi, toți sa ne unim! Ticăloșii ăștia isi bat joc de popor!
    Domnul sa ne ajute si sa nu ne lase!

  8. Presa, televiziunea, mass media in general? O sleahta de escroci si hoti care minte si manipuleaza pentru buzunarele proprii! Niste analfabeti si analfabete care se erijeaza marsav in fruntea acestei natii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button