X

Big Brother vrea ACCES la tot ce-a pus Dumnezeu UNIC in tine: A apărut telefonul care se deblochează cu INIMA ta

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

De ceva timp nu mai folosim parole când ne deblocăm telefonul.  Acum sunt la modă amprentele vocale, digitale sau recunoaşterea facială. Dar inginerii americani au făcut ceva şi mai interesant: ne vom putea folosi inima să deschidem telefonul sau calculatorul.

Invenţia cercetătorilor de la Universitatea Buffalo nu implică vreo operaţie pe cord. Ci un sistem de securitate care măsoară dimensiunile organului, cu ajutorul radarului Doppler. Pe baza acestor detalii, se creează o semnătură biologică unică. Nu există două persoane care să aibă o inimă identică, spun specialiştii, iar organele nu îşi schimbă forma decât dacă apare o boală foarte gravă.

În doar opt secunde, sistemul înregistrează geometria şi ritmul cardiac şi urmăreşte continuu persoana. Ba chiar o poate depista de la o distanţă de maximum 30 de metri. Sistemul foloseşte foarte puţină energie şi nu prezintă niciun risc pentru sănătatea purtătorului.

În timpul studiului-pilot cu 78 de subiecţi, sistemul a avut o acurateţe de 98,61 la sută.

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Ăștia deja sunt demni de ospiciu de nebuni, daca au ajuns ei sa se pună cu Dumnezeu, în cretinitatea lor nu realizează ceea ce fac

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button