X

Marea Britanie: Drogul SPICE ii transforma pe oameni in ZOMBI. Acestia arata POSEDATI, devin extrem de AGRESIVI si vorbesc cu VOCI pe care doar ei le aud

Publicația Daily Mirror scrie că un alt oraș britanic e „invadat” de oameni care arată ca niște zombi, după ce consumă drogul Spice, care face ravagii în Marea Britanie, unde numeroase fotografii și video-uri sunt surprinse zilnic cu astfel de cazuri.

Noi imagini surprinse în orașul Lincoln arată oameni prăbușiți pe străzi, în parcuri, în cabine telefonice în urma consumului de Spice, un drog extrem de puternic care îi lasă pe consumatori înţepeniţi, lipsiţi de vlagă, fără control asupra propriului corp, fiind parcă desprinşi de lume.
Din cauza acestor efecte, Spice a fost denumit „drogul zombi”.

Proprietara unei cafenele a povestit, pentru Daily Mirror, că locuitorii orașului sunt înspâimântați de acești oameni, care par desprinși din filmul „The Walking Dead”.

„Sunt ca niște zombi care umblă de colo-colo. Este ca și cum te-ai uita la „The Walking Dead”. Miercuri, a trebuit să chemăm poliția. Am deschis cafeneaua și un bărbat a venit să ceară un ceai. Părea normal și a fost servit. Apoi, după ce a băut ceaiul afară s-a întors complet transformat. Era extrem de agresiv și vorbea cu niște voci pe care părea să le audă. Apoi, a leșinat și a căzut pe jos. Bărbatul avea o grămadă de bani în portofel, sacoșe cu cumpărături, carduri și drogurile pe masă”, a declarat Caylie Drinkall.

În martie 2017, paramedicii din orașul Manchester au fost solicitaţi să intervină de nu mai puţin de 26 de ori într-o zi, pentru a acorda ajutor oamenilor străzii, care consumaseră acest drog.

Dependenţii de droguri spun că Spice este chiar mult mai periculos decât heroina, având efecte dintre cele mai ciudate şi nocive asupra consumatorilor.

Având un preţ foarte mic, noul drog se vinde ca pâinea caldă printre oamenii străzii.

Spice este făcut dintr-un un amestec de ierburi și chimicale foarte puternice, care se presupune că induc adicție în timp record, iar efectele care survin la câteva secunde sunt mai puternice decât cele ale heroinei. Drogul e comercializat, în special, sub formă de țigări, comprimate, pulbere și fragmente vegetale ambalate în plicuri, sub diferite denumiri: Spice Gold, Genie, Pulse, Spice Diamond, Smoke.

În componența Spice se pot găsi urme de amfetamină, metamfetamină, mefedronă, cocaină, heroină sau canabinoizi sintetici.

Categorii
Externe
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!