X

Florian Bichir: DACISMUL a fost creat in laboratoarele GRU / Adica, tot RUSIA E DE VINA …

bichir

Rares Bogdan a inceput un serial din ciclul “Rusia e de vina”:

Vigilentul ziarist RARES BOGDAN face lumina: RUSIA E DE VINA / Ea e in spatele celor ce se opun Sinodului din Creta

In aceasta seara l-a continuat, avandu-l printre invitati si pe Florian Bichir, care ne-a comunicat ca stie el cum ca astea cu dacii au fost creat in laboratoarele GRU, ca sa loveasca in latinitatea Romaniei.

Adica astea:

DOCHIA/DACIA: Românii sunt daci / Limba română este limba dacică / Despre legatura GOTI – GETI / Troia a fost ridicata de traci, iar troienii au intemeiat Roma

Detalii despre personaj puteti citi la:

„PREOTUL STILIST” Florian BICHIR elogiaza MASONERIA …

FLORIAN BICHIR (cel ce elogiaza MASONERIA si cel pro cipuire) propune sa-i zicem PATRIARHULUI DANIEL: “Sanctitatea Sa” …

FLORIAN BICHIR despre mandria de a fi MASON

Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Detalii puteți afla dând click pe imaginea de mai jos.
Categorii
Dacia
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

8 comentarii

 1. Noroc că au venit americanii în România! Acum Rusia este de vină. Prin anii 1948, când rușii erau în România, DACISMUL era creat în laboratoarele FBI și al noului înființat CIA. Este o dovadă că Bichir, Ciachir și toată șleahta de mongoli autohtonizați îi cred pe români niște incompetenți. Îi recomand istoricului de renume planetar, Florian Bichir, să citească despre preocuparea GRU pentru anihilarea Mișcării Legionare din România. Și tot Bichir să afle că dacismul a fost dezvoltat în perioada interbelică de români (Cuziștii – L.A.N.C. și Mișcarea Legionară) din necesitatea afirmării identității Neamului românilor.

 2. Istoric MIRCEA DOGARU: „Nu a existat niciodată un popor dac. E o aberație, o nebunie!” Cine a dat ORDINUL pentru inventarea poporului dac și de ce

  De câțiva ani, asistăm la o promovare intensă, mai ales pe internet, a unui curent care urmărește revizuirea istoriei naționale, în sensul exacerbării influenței dacilor în etnogeneza poporului român.

  Cel mai adesea, se afirmă că dacii au inventat limba latină, că romanizarea nu a existat, că primele scrieri din lume au apărut pe teritoriul României, etc. Lucrurile merg atât de departe încât se neagă chiar numele statului român, cerându-se înlocuirea acestuia cu „Dacia”.
  Istoricul Mircea Dogaru, autor a numeroase cărți și lucrări istorice, a explicat sursa apariției acestui curent dacist, afirmând că a fost inventat și susținut de forțele fostei Uniuni Sovietice. În sprijinul afirmației sale, Dogaru aduce argumentul că astfel de curente au apărut, simultan, în toate țările din Estul Europei, înainte de 1989. Acesta e explicat, pe scurt etnogeneza poporului român.

  „Nu a existat niciodată un popor roman. Roman însemna cetățean, om liber. Cine nu era roman, era sclav. Astea erau opțiunile. Cu mândrie ne-am spus în fața barbarului: Romanus sum! Adică sunt cetățean, om liber. Pe pietrele tombale scria: civis romanus, natus dacus. Ideea de romanitate se transformă în românitate prin contracția romanității orientale, moment în care apare poporul român”.

  Acest curent era promovat, de cercuri înalte și înainte de 1989. Mircea Dogaru explică ce au fost dacii și cum au apărut curente asemănătoare în toate țările din Estul Europei.

  „În ceea ce privește dacii, le spuneam tovarășilor, pe vremuri: nu a existat niciodată un popor dac. E o aberație, e o nebunie stalinistă. Pentru că nu există un popor bănățean. Dacii sunt doar tracii din Banat. Ceilalți se numeau buri, suci, apuli, carpi, geți. De ce am ajuns la inventarea unui popor dac și trasul Daciei lui Decebal – care avea 40.000 de pași în perimetru – până la Prut? Pentru că așa a dat ordinul tovarășul Stalin. Să nu cumva să trecem cu strămoșii noștri traci până la Don, Volga și să ajungem până la izvoarele Dunării, în Nord și în Sud până-n Etolia. Dacismul a fost indus, așa cum au fost induse curente similare și în alte țări: poporul moes la bulgari, poporul raska la sârbi, poporul sarmat la polonezi, poporul magara la unguri… Fiecare își atribuie ideea că acum 50.000 de ani am inventat focul, roata, scrisul, că vorbea limba lui Eminescu, că Iisus era… Toate astea au făcut parte din pregătirea „revoluțiilor spontane” din ’89, timp de 30 de ani”, a spus el la o emisiune de la Estrada TV.

  Acesta a mai afirmat că tracii erau strămoșii noștri și din cauza insistenței pe „daci”, românii au pierdut figuri ilustre care le-au fost strămoși

  „Sintezei trace i-au aparținut Spartacus, Dionisos sau Alexandru Macedon și alții, la care am renunțat pentru că ne-am izolat în numele de ‘dac’ și ‘Dacia’, adică bănățeni. Herodot a spus-o: tracii au foarte multe nume, după locul în care trăiesc. Întâmplător, numele de dac nu-l cunoștea, dar știa cam 100. Noi toți ne numim români, dar pe spații mici ne numim și azi: bănățeni, oșeni, făgărășeni, gramoșteni, etc”, a spus el.

  vezi linkul:
  http://www.activenews.ro/prima-pagina/Istoric-Nu-a-existat-niciodata-un-popor-dac.-E-o-aberatie-o-nebunie-Cine-a-dat-ORDINUL-pentru-inventarea-poporului-dac-si-de-ce-106685

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.