X

Suedia primeste doar imigranti TINERI: Cea mai BATRANA refugiata din lume va fi DEPORTATA, la 106 ani, dupa ce a venit pe jos din Afganistan in Suedia

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Celei mai varstnice refugiate din lume, Bibihal Uzbeki, de 106 ani, i s-a respins cererea de azil in Suedia. Aceasta venise din Afganistan impreuna cu familia.

Presa a poreclit-o asa inca din 2015, cand a stat de vorba cu ea intr-o tabara de refugiati din Croatia. Femeia, alaturi de alti circa 163.000 de oameni, incerca de atunci sa obtina azil in Suedia, arata The Local.

Bibihal Uzbeki si familia sa au venit din Afganistan prin Iran, Turcia si Grecia. In cele din urma au ajuns in Skaraborg, Suedia. A fost carata in spinare de fiul si nepotii sai, cu randul.

“Am avut probleme de multe ori. Am suferit mult”, povestea femeia in 2015. “Am cazut si m-am lovit la cap. Am multe lovituri la cap”, spunea ea atunci.

“A fost o calatorie foarte grea pentru toata familia. Am carat-o pana am ajuns in Germania. Acolo, un medic ne-a dat un scaun cu rotile”, a declarat si fiul sau, Mohammadhulla, pentru publicatia Skaraborg Lans tidning in 2016.

Cum insa cererea i-a fost respinsa, femeia trebuie sa se intoarca acum in Afganistan sau sa mearga in orice alta tara vrea sa o primeasca.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

    1. Mai degrabă, cred că această bătrână a fost refuzată pentru că o astfel de persoană este inutilă scopului urmărit de planificatorii invaziei musulmane: metisaj, babilonie religioasă şi culturală, distrugerea creştinismului, intimidarea europenilor, conflicte etnice majore.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button