X

La ce se uită copiii voștri? DESEN ANIMAT pe Disney care prezintă un CUPLU MIXT de LESBIENE cu doi COPII

http://i.upworthy.com/nugget/5989e04cb4c272001a86a632/docEC1-13f710f9c69167b1e5a1f31c9de49949.png

Serialul de televiziune american de desene animate Doctorița Plușica este difuzat din 2012 pe canalele Disney și Disney Junior.

Disney a integrat un cuplu de lesbiene mixt (o albă și o negresă) în serialul său de televiziune Doctorița Plușica (Doc McStuffins în engleză), care se difuzează de cinci ani pe cele două canale ale sale, informează site-ul francez Konbini de orientare LGBT.

Serialul fusese deja salutat de cercurile liberale din lume pentru că a ales ca personaj principal o fetiță de culoare.

Ultimul episod, „The Emmergency Plan”, merge și mai departe: în el apare un cuplu de mame (tați?) de culori diferite care se confruntă cu un cutremur de pământ.

Respectivele personaje au vocile realizate de actrițele Wanda Sykes și Portia de Rossi, ele însele homosexuale.

Sus – Wanda Sykes; Jos – Portia de Rossi. Foto: https://68.media.tumblr.com/ae45a86b115c1065148302c47416ad0f/tumblr_o5mjafcztp1v9myw8o1_1280.jpg

În vreme ce asociația conservatoare „One Million Moms” a acuzat grupul Disney că „promovează o agendă” în favoarea acestui model parental în rândul copiilor, producătoarea Chris Nee a replicat într-o declarație pentru site-ul pro-homosexuali GLAAD:

„Am văzut tot timpul Doc McStuffins ca pe un show despre ceea ce înseamnă să accepți pe toată lumea ca făcând parte din comunitățile noastre.”

„Ca membră a unei familii cu două mame sunt mândră să am un episod care reflectă lumea fiului meu și arată tuturor iubirea este doar iubire în Stuffinville.”

În 2014, Disney mai prezentase un cuplu homosexual în serialul „Good Luck Charlie”.

 

NOTĂ OrtodoxINFO
Categorii
Filme
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!