X

Guvernul Ungariei protejează copiii în procesul de adopţie trezind furia lgbt-iştilor


Guvernul Ungariei a elaborat modificări ale legislaţiei prin care va proteja copiii abandonaţi ce ar putea fi solicitaţi spre adopţie de alţi cetăţeni înafara cuplurilor heterosexuale, remarcă Reuters, citată de Agerpres. În plus, premierul Viktor Orban a propus şi un amendament la constituţie conform căruia minorii ar trebui crescuţi conform perceptelor creştine a rolului genurilor. Proiectele de legi au fost depuse în Parlament la începutul săptămânii, iar de miercuri sunt în vigoare diferite interdicţii prin care se încearcă diminuarea numărului DE infectări cu coronavirus, fapt ce blochează posibilitatea extremiştilor de stânga şi LGBTQ (lesbiene, gay, bisexuali, transsexuali şi altele) de a produce tensiuni stradale.

Potrivit reglementărilor amintite, numai cuplurile căsătorite vor putea adopta copii; persoanele singure au nevoie de permisiunea specială a ministerului răspunzător de problemele familiei. Decizia guvernului a trezit furia unui grup intitulat Hatter care susţine că până în prezent, în Ungaria, homosexualii puteau solicita adopţia unui copil doar individual, deoarece nu sunt permise căsătoriile între persoane de acelaşi sex. Guvernanţii susţin că noua legislaţie va pune mai puternic accentul pe drepturile copiilor în procesul de adopţie. Aceştia au criticat, de asemenea, cărţile pentru copii care promovează agenda LGBT.

Discursul bazat pe valorile creştine a câştigat poziţii importante în campania pentru alegerile de anul acesta şi pentru PiS (Lege şi Justiţie), partidul naţionalist de guvernământ din Polonia.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Homosexualitate
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

5 comentarii

 1. Guvernul Ungariei protejează copiii în procesul de adopţie trezind furia lgbt-iştilor

  Batea-iar Dumnezeu sa-i bata.
  Acelasi guvern al aceleasi „DreptCrestineTari” ungaria, i-a indrumat voalat pe ungurii din romania sa nu mearga la referendumul pentru familie din Romania. In ziua referndumului toti ungurii din Romania au stat acasa si au loat in ras referendumul pentru viitorul copiilor. Chiar eu i-am intrebat de ce nu merg la vot. La votarile de acum o luna TOTI, dar absolut TOTI unguri din ro au mers la vot, chiar si schiopii si ciungii. Desigur ca la votul pentru referendumul pentru familie din hu, toti ungurii din ro, care toti sunt cetateni maghiari, vor merge la vot.
  Dar pentru copii neamului nostru au ras si au ajutat la distrugerea lui.
  Certa-iar Domnul sa-i certe.

  1. @abc: Da, ungurii sint uniti. Bravo lor. Daca mergeau toti romanii din tara si de pretutindeni la referendumul pentru familie si votau toti pentru familie atunci nu se mai simtea lipsa de la vot a minoritatiilor.

   1. Ema,
    N-ai inteles nimic, nu-i mai admira, ca lor le e … de tine.
    Poate nu intelegi ideea: sa scrie in constitutia lor e de bine iar de ar scri in a noastra, atunci pentru ei e de rau. Adica ei le dau o mana, doua de ajutor lgbetististilor in ro, stiind fiind ca astfel neamul nostru va fi distrus iremediabil, iar acasa la ei in hu se protejeaza de lgbt.

   2. Homo, lesby, transgenderi și alți ciudați dintr-astia existau și acum 5, 10 sau 20 de ani, asa încât, acel referendum putea fi făcut și atunci. Dar România a avut parte de un psihopat pe nume Dragnea și un afemeiat pe nume Tăriceanu care au dorit sa își măsoare scorul electoral, acceptând acel referendum, ei insisi fiind niște destrabalati (divorțat și amanta care i-ar putea fi copila sau un harem de neveste). Romanii nu au pus botul la vrăjeală lor cu iz electoral. E o mare greșeală ca biserica sa se implice în politica! Biserica trebuia să condamne comportamentul acelor doi desfranati, nicicum sa le dea un imbold electoral.

 2. Sabina, tânăra de 32 de ani, a fost omorâtă în noaptea de vineri, 30 octombrie
  Si acum
  Colegele femeii ucise la Ghimpați, mesaj dramatic pentru guvernanți: ‘Uciderea noastră este complet normalizată!’
  Asociația pentru Drepturile Lucrătoarelor și Lucrătorilor Sexuali în România transmite un mesaj alarmant societății și guvernanților după apariția în spațiul public a cazului de la Ghimpați, unde o femeie a fost ucisă, iar corpul ei a fost tranșat
  Dar noi stim ca odata ce cazul va fi rezolvat, si senzationalul se va fi dus, altx si altx lucratoare si lucratori sexualx vom lucra in salon, in apartament, pe strada etc, cu aceeasi frica – si aceeasi constientizare ca nu beneficiem de nicio protectie.
  Violentele impotriva lucratorilor/lucratoarelor sexualx sunt complet normalizate!
  Uciderea noastra este complet normalizata!
  https://www.stiripesurse.ro/colegele-femeii-ucise-la-ghimpati-mesaj-dramatic-pentru-guvernanti-uciderea-noastra-este-complet_1526999.html

  Incendiul din clubul Colectiv a avut loc în noaptea de vineri 30 octombrie 2015,
  Si atunci guvernul a cazut
  https://ro.wikipedia.org/wiki/Incendiul_din_clubul_Colectiv

  Ce legi vor da guvernantii la propunerea presedintelui ?
  Nu oare legalizarea prostitutiei ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.