X

TRUMP a creat o coaliție care să dea o replică decisivă Coreei de Nord

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Amenințări fără precedent, Trump a răspuns într-o manieră radicală, SUA a adunat mai multe state pentru a da o replică decisivă “pericolelor” Coreei de Nord

Coreea de Nord “analizează cu atenție” o lovitură asupra insulei americane Guam (din vestul Pacificului), a declarat acum câteva ore un oficial al armatei nord-coreene, citat de presa inytrenațională.  “Comandantul suprem al forței nucleare, președintele Kim Jong-Un, va lua o decizie” cu privire la atac, informează KCNA, agenția oficală a Phenian-ului.

Acest mesaj de o gravitate excepțională survine la scurt timp după ce Consiliul de Securitate al ONU a votat noi sancțiuni împotriva Coreei de Nord din cauza testelor cu rachete balistice intercontinentale din iulie. Imediat după anunțarea sancțiunilor, Phenianul a lansat un prim mesaj dur la adresa SUA.

“Inamicii nu trebuie să uite că suntem gata să luăm măsuri strategice nemiloase, care implică acțiuni fizice, prin mobilizarea deplină a puterii noastre naționale”, a declarat un oficial nord-coreean citat KCNA.

Aflat în concediu în Bedminster, statul New Jersey, Donald Trump a reacționat dur la auzul amenințărilor lansate de Coreea de Nord. “Foc și furie” a declarat Trump, wagnerian.

“Coreea de Nord ar face bine să nu mai amenințe Statele Unite. Li se va face față cu foc și furie cum n-a mai văzut lumea”, a spus Trump într-o declarație făcută la Clubul Național de Golf care îi poartă numele.

Președintele american reacționa astfel la atitudinea “hotărâtă” a unor țări față de regimul de la Phenian. Premergător acestei declarații care a făcut înconjurul planetei, Donald Trump postase un mesaj asemănător pe Twitter:

“După mulți ani de nereușită, țările se adună pentru a reacționa în cele din urmă la pericolelel reprezentate de Coreea de Nord. Trebuie să fim duri și decisivi!”,

​Trump a postat și știrea Fox News care anunța că Phenian-ul transportă două rachete maritime de croazieră pe o navă de patrulare din largul coastei estice a Asiei.

Amenințarea nord-coreeană pare a fi cu atât mai gravă cu cât, potrivit Agenției de Informații Militare a SUA (Defence Intelligence Agency — DIA), Phenian-ul a reușit să miniaturizeze o încărcătură nucleară care ar putea fi montată pe o rachetă intercontinentală.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button