X

Declaratia actritei ANI CRETU (al carui copil a fost distrus de vaccinuri) catre premierul MIHAI TUDOSE: “Vă decad EU din funcția de Premier al țării MELE!”

Despre drama prin care trece actrita Ani Cretu cititi va rog la:

STRIGATUL DISPERAT al actritei ANI CRETU: “Totul a scapat de sub control dupa VACCIN”

Dupa cum stiti, premierul mason Mihai Tudose vrea:

PSD – CIUMA ROȘIE ne atacă la copii: PREMIERUL MASON Tudose vrea ca PĂRINȚII ANTI VACCIN să fie DECAZUȚI DIN DREPTURI

Asa ca Ani Cretu a facut urmatoarea declaratie publica:

 

Ani Crețu, mama a unui copil de 4 ani și 4 luni, îi cer Primului Ministru al României din acest moment, Mihai Tudose, să revină asupra Declarației publice a domniei sale în ceea ce privește vaccinarea, legea obligativității și decăderea din drepturile părintesti pentru refuzul părinților de a-și vaccina copiii.
Declarația domniei voastre încalcă toate drepturile pe care Constituția României mi le oferă! Declarația domniei voastre mă lezează in mod direct și instigă la vânătoare de „nesupuși”, ceea ce contravine ființei umane, a dreptului de a dispune de mine însămi și de a de a-mi exercita datoria de părinte!
În primul rând: vă decad EU din funcția de Premier al țării MELE! Sunteți în acea funcție pentru că eu am votat! Nu contează PE CINE am votat. EU am votat. Dvs. sunteți acolo pentru un timp determinat. Eu sunt cetățean român pentru că m-am născut român. Eu v-am ales pe dvs și nu dvs pe mine!
Copilul MEU este al MEU al meu în totalitate până la 18 ani, după care își aparține siesi. Eu l-am primit în DAR de la Dumnezeu. Ființa umană nu aparține nimănui în afară de părinți, nicidecum unei „entități” numită statul! (scris cu litere mici), căci el există prin mine, prin noi, cetățenii acestei ţări!!! Statul NU este un uter comun, o mamă surogat ce ne dă copiii spre creștere. Copilul aparține celor care îl iubesc, îl apără, îl hrănesc – părinților lui. Primul ministru NU poate confisca o ființa umană căci ființa umană este liberă (vezi Drepturile Omului). Primul ministru NU are dreptul să se pronunțe în privința mea ca părinte, întrucât el nu este abilitat să vorbească despre asta. Primul ministru are obligații și NU drepturi.
Are obligația să îmi asigure siguranța individuală şi națională.
Are obligația să îmi asigure independența națională.
Are obligația de a proteja cetățenii României și granițele acesteia.
Are obligația de a respecta Constituția țării care este „Biblia” oricărui stat de drept (iar declarația publică a domniei voastre o încalcă grav).
Are obligația să îmi ofere un sistem sanitar decent, demn de o țară capitalistă.
Are TOATE obligațiile din lume, dar nu drepturi!
Are obligația sa facă toate demersurile, cu toate resursele și cu toate organismele abilitate să asigure investigații și tratamente copiilor României!!! (vezi copiii cu alergii – în afara de IgE total, test nespecific și Prick test – NU EXISTĂ GRATUITATE! În România NU se știe nici numărul aproximativ al copiilor cu alergii căci NU există posibilitatea părinților să investigheze acest lucru).
Pentru că sistemul de sănătate al țării NU permite, nu facilitează investigații GRATUITE în vederea stabilirii numărului cât mai aproape de adevăr al copiilor alergici, îl somez pe dl Premier Mihai Tudose să își retragă afirmațiile întrucât, în vederea exercitării actului vaccinal, pacientul TREBUIE să fie clinic sănătos – fără atopie (alergie).
În al doilea rând, sunt părinte de copil ce încă suferă de efecte post vaccinale. Efectele au apărut după vaccinul de la 2 luni când, fie nu s-a dorit, fie nu s-a știut (ceea ce nu scuză gravitatea faptului) a fost „diagnosticat” eronat cu reflux gastro-esofagian, a primit tratament eronat cu antibiotice și Motillim pe care l-am cumpărat din afara țării, la recomandarea medicilor (ATENȚIE – Motilliun – medicament interzis sub vârsta de 1 an – a se vedea însăşi declarația dr. Mihai Craiu de la dezbaterea publică din 11 mai 2017 pentru proiectul de lege cu privire la obligativitatea vaccinării). Faptul a fost repetat și la vârsta de 4 luni – aceleași reacții – tratamentul a continuat – diagnostic infirmat prin testare specifică abia la vârsta de 4 luni și 3 săptămâni. Situația copilului meu a scăpat de sub control după vaccinarea cu ROR la vârsta de 1 an și 2 luni, urmată de 10 luni şi jumătate de diarei cronice, apariția intolerantelor și a alergiilor.
Diferența între mine și Primul Ministru actual este ca EU ȘTIU ce vorbesc! Dumnealui NU!
Menționez ca am cheltuit și încă mai cheltui sume enorme pentru refacerea copilului și îi cer să mă ajute! Să îmi dea bani de la dumnealui în cazul în care îi pasă atât de mult de copiii acestei ţări! Copilul meu este și el copilul acestei ţări. Copiii voștri, dragi români, sunt copiii acestei ţări. Țara noastră, România, NU este STATUL. Statul este o entitate care are nevoie de noi toți ca să existe. Dacă noi nu o recunoaștem, ea nu există. Îmi iubesc țara! Îmi iubesc enorm țara! Dar cei care se afla în fruntea ei, cei pe care NOI i-am pus să fie acolo, NU ne iubesc.
Copilul meu este un copil vaccinat. Și asta îmi este singurul regret în cei 38 de ani si jumătate de viața! Eu nu mă tem de copiii nevaccinați și nu îi consider un pericol pentru mine și copilul meu. Altfel, vaccinarea devine o utopie!
Domnule Prim-Ministru al României, vă solicit să îmi răspundeți la următoarea întrebare: dacă dumneavoastră aveți încredere în actul vaccinal (vaccin), de ce vă temeți de nevaccinați ? Riscați să faceți o formă ușoară a unei boli a copilăriei.
A propos: dvs, Domnule Ministru, v-ați vaccinat?!? La adulţi, forma de rujeolă este una gravă. Aștept vaccinarea dumneavoastră în PUBLIC, după care vă dăm voie să aveți opinii despre acest subiect!
Tema dumneavoastră cu privire la această problemă este următoarea: vă cer să răspundeți public care şi UNDE este publicată  procedura/protocolul medical prin care un medic poate deosebi:
–  o diaree cauzată de vaccinare şi una fără legătură cu vaccinarea, având în vedere că diareea este un efect advers al vaccinării, trecut pe prospecte.
– o alergie cauzată de vaccinare
– o meningită cauzată de vaccinare
– deces cauzat de vaccinare
Până atunci, va rog frumos, domnule Prim-Ministru Mihai Tudose, să vă faceți datoria pe care o aveți de când ați primit acest fotoliu!
Ani Crețu – mama

 

Textul a fost publicat si de Adevarul, care, evident, a adaugat si cateva lozinci pro vaccin, printre care si:

 

Unul dintre cele mai vehiculate mituri referitoare la vaccinuri este că acestea conţin mercur, o substanţă periculoasă pentru organism. Vaccinurile conţin un derivat din mercur – thiomersal – dar nu există până în prezent dovezi care să arate că această substanţă reprezintă risc pentru organism. Nici între vaccinare şi autism nu există nicio legătură, dau asigurări specialiştii. Experţii afirmă că, în 1998, a existat un studiu în care era prizentat o legătură între autism şi vaccinul împotriva rubeolei. Publicarea acestui studiu a creat panică în rândul populaţiei, dar nu au existat dovezi palpabile care să dovedească că vaccinul împotriva rubeolei chiar ar duce la apariţia autismului.

Vaccinurile au o serie de efecte secundare minore de cele mai multe ori: durere, edem, înroşirea zonei unde s-a introdus serul, diaree sau febră uşoară. Reacţia adversă severă la vaccin poate fi cauzată chiar de antigenul vaccinului sau de altă componentă a vaccinului cum ar fi materialul de cultură ceşlulară, stabilizator, conservant sau antibiotic utilizate pentru a inhiba creşterea bacteriilor.  

Reacţiile alergice severe pot pune în pericol viaţa, dar, din fericire, acestea sunt foarte rarae – sub 1 la 1 milion de doze.  Riscul de reacţie alergică poate fi minimizat prin programe de screening bine organizate, efectuate înainte de vaccinare.

 

Sa analizam oleaca aceste trei paragrafe:

Despre “nelegatura” dintre vaccin si autism, poate oare autorul sa le-o spuna si acestora?

INTERZIS LA TV ROMANESTI. Video: ROBERT DE NIRO despre documentarul Vaxxed (VACCIN = AUTISM) la o televiziune americana

INTERZIS LA TV: Actorul JIM CARREY este impotriva VACCINARII OBLIGATORII

Referitor la al doilea paragraf, iata ce declara cineva chiar implicat in producerea vaccinurilor:

 

noi nu stim cum actioneaza vaccinurile.

[…]

sute de milioane de copii au fost contaminati cu virusuri ce produc cancer sau alte boli teribile

 

E vorba despre dr. Jean-François Saluzzo, consultant OMS, director al Sanofi Pasteur:

RASPANDITI. Un video piratat ajuns pe internet dezvaluie ADEVARURI TERIFIANTE discutate in INTERIOR de PRODUCATORII DE VACCINURI: “noi nu stim cum actioneaza vaccinurile” / “zeci de milioane de copii au fost contaminati cu virusuri ce produc cancer”

Si mai spuse autorul articolului din Adevarul cum ca “reacţiile alergice severe pot pune în pericol viaţa, dar, din fericire, acestea sunt foarte rare – sub 1 la 1 milion de doze.”

Asta-i o minciuna spusa cu tupeu maxim. Caci, dupa aritmetica asta, ar rezulta ca:

ARITMETICA VACCINULUI: SUA are 60 miliarde de copii iar Romania peste 60 de milioane

Cititi va rog si:

Video: CURATATI-VA GUNOAIELE din Ministere, ca SA NU VA CURETE POPORUL / Prof. Florin Colceag despre proiectul anti national al VACCINARII OBLIGATORII si CORUPTIA BIG PHARMA

 

Categorii
Vaccin
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

16 comentarii

 1. Un mare BRAVO pentru Ani Cretu, DUMNEZEU s-o ocroteasca pe ea si pe puisorul ei!
  JOS cu toti criminalii satanisti si satanizati care umbla sa distruga acest neam, CAPUSE ORDINARE care nu se mai satura si nu se multumesc cu cat au furat si au distrus.
  DOAMNE, pentru rugaciunile tuturor sfintilor Romani, SI ALE CELOR DIN INCHISORILE COMUNISTE, de dusmanii TAI ucisi, IARTA! IARTA-ne, DOAMNE si NU ne LASA!!!

 2. Dragă Ani și eu am trecut prin ceia ce treci tu dar cu ajutorul lui Dumnezeu am scăpat dar acum sunt pus iar însituatia de a-mi vaccina fetița ,are trei ani jumate fără nici un vaccin făcut doar cel din maternitate și e foarte sănătoasă,si sunt împotriva acestei nemernicii te susțin și vom lupta împreună pentru copii noștri și ai țării

 3. Felicitări doamnă, continuați lupta și dații în vileag pe nenorociții ăștia care nu ne doresc altceva decat rău. Sa va dea Dumnezeu multa sănătate și sper ca mulți sa se trezească în privința asta și a multor alte lucruri. Asta e un motiv sa ieșim în stradă, pentru ca ce vor ei, sa forțeze treaba asta pe noi este total anticonstitutional.

  1. da, dom`le, mercurul, aluminiul si toate MIZERIILE din vaccinuri dau bine la creierul unor copii, astfel incat CU FORTA, LEGATI, PE VIATA SI PE MOARTE acest „bine” trebuie realizat.
   si apropos s-au inmultit ingrozitor cazurile copiilor afectati de convulsii FARA FEBRA, cazuri de balbaieli si dereglari comportamentale ale unor copii care in prealabil AU FOST VACCINATI.

 4. Bravo ei!
  Pentru astfel de afirmații ale unui premier ce se vrea/crede român…decăderea din funcția de premier MERITĂ, pentru că face pe nebunul cu poporul român, cu partea fragilă, nevinovată și incapabilă de-a se apăra…copiii!

 5. Statul e inventia satanei. Statul e creat de satan cu scopul uciderii omului de catre om.Satan sta si rade „pai nu voi vreti democratie?”

 6. OBLIGATORIU poate fi vaccinul doar pentru acest Prim Ministru daca ar exista unul pentru stupizenie …R U S I N E !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!