X

Pasi spre PECETLUIRE: Fiscul vrea ca fiecare contribuabil să aibă e-mail

de null

Dacă proiectul Fiscului va fi adoptat, toţi contribuabilii ar putea fi obligaţi să depună declaraţiile fiscale prin intermediul Spaţiului Virtual Privat, care presupune automat o conexiune la internet şi o adresă de email.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

În mediul rural, însă, unde populaţia este îmbătrânită, iar abonamentele la internet sunt rare, pare misiune imposibilă.

La rândul său, Fiscul va avea de gestionat o cantitate imensă de informaţii. Chiar fostul şef al ANAF recunoştea recent că sistemul informatic este la pământ, iar proiectul de dezvoltare început cu Banca Mondială nu a avut efecte.

Recent, sistemul informatic al Fiscului a cedat de mai multe ori. Oficialii instituţiei spun, însă, că incidentele nu au dus la pierderea datelor contribuabililor.

“Având în vedere cele de mai sus, prin prezentul proiect de ordin, se propune introducerea obligaţiei depunerii prin intermediul internetului, pe site-ul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, a principalelor declaraţii fiscale, de către toate categoriile de contribuabili.” (Sursa: proiect de ordin ANAF).

Image result for Fiscul vrea ca fiecare contribuabil să aibă e-mail

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Dupa ce va cere in mod ,,obligatoriu” ca fiecare cetatean sa aiba adresa de e-mail, statul MAMONA  va pune in discutie asa-zisa ,,securitate” a datelor. Pentru aceasta securizare, omului i se va cere semnatura electronica si datele biometrice, adica elementele de identificare individuala necesare si premergatoare pecetluirii.

Despre indosarierea electronica cititi va rog:

Părintele Arhimandrit Gheorghie KAPSANIS stareţul Mânăstirii Grigoriu din Sfântul Munte ATHOS despre INDOSARIEREA ELECTRONICA, NOILE BULETINE si UNIUNEA EUROPEANA

Iata ce spunea Parintele Nicolae Steinhardt despre statul MAMONA:

Cu STATUL MAMONA nici o legatura, oricat de mica – nici asupra punctelor comune. Lui Mamona numai blestemele din moliftele Sfantului Vasile cel Mare

 

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

7 comentarii

  1. Cum stau mitropolitii si episcopi ce apartin de BORu daca toti sunt in comuniune? Nu accepta asftfel toti participantii la slujbele lor pomenirea papistasilor? Inclusiv Vladica L si nu mai vorbim de Vladica O ..

    Exarhul Patriarhal al întregii Belarus a binecuvîntat pomenirea catolicilor la proscomedie
    https://www.aparatorul.md/exarhul-patriarhal-al-intregii-belarus-a-binecuvintat-pomenirea-catolicilor-la-proscomedie/

    Internetul lucrurilor, fiintelor, arborilor:
    Defrișarea, pretext pentru îndosarierea electronică a tuturor arborilor din Chișinău
    https://www.aparatorul.md/defrisarea-pretext-pentru-indosarierea-electronica-a-tuturor-arborilor-din-chisinau/
    c
    Au inceput vanatoarea celor anti-vaccin
    http://m.libertatea.ro/detalii/articol/un-medic-risca-sa-ramana-fara-drept-de-practica-din-cauza-opiniilor-sale-despre-vaccinare-1917010

  2. Fane Nedelcu, nu este acelasi lucru dar e un pas premergător. E un început de lepadare si e posibil sa nu mai avem discernamantul necesar pentru a ne opri din lepadarea finala daca acceptam acest pas.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button