X

Suntem dopati cu STRES ca sa evadam prin PACATE

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Oamenii vor fi amenintati cu pierderea locului de munca daca nu se conformeaza cu duhul antihristic de azi. Totul este bine gandit si aplicat subtil. Preotii trec azi prin acelasi plan viclean, fiind amenintati cu pierderea locului de munca. Oamenii sunt amenintati si mai rau, cu excludedea sociala. Din ce in ce mai mult economia este segregata in firme mari si putine. Aici angajatul este tratat ca un delicvent.

 

Totul incepe prin procesul de angajare cand se verifica tot istoricul personal, cu dovezi: familie, credite, cazier, fosti angajatori (adeverinte cu perioada lucrata, salariu, referinte, predarea incheiata normal, motivele plecarii), educatie (adeverinte, note, certificari), explicarea perioadelor fara ocupatie, declaratii de interese, teste fizice, teste psihologice. Iar aceste acte de control continua cu verificari in momentul prestarii muncii: pontaj cu cartela la orice usa in mod individual, camere de luat vederi in birou, verificarea mesageriei de orice fel din calculatorul biroului (mailuri, messenger), verificarea linkurilor accesate.

 

Orice abatere de la aceste lucruri atrage dupa sine concedierea si greutatea si chiar imposibilitatea de a fi acceptat la urmatorul loc de munca, deoarece toti stiu totul despre tine. Orice abatere de la nesupunere atrage dupa sine excluderea din campul muncii, deci din societate, ceea ce suntem invatati ca nu e de dorit. Iar oamenii, docili, supusi, sunt indreptati tiptil catre acceptarea opresiunii “de sus”, care pregateste incet incet controlul total si imposibil de respins.

 

Au avut in plan ca robotii sa faca munca relaxanta si usoara iar pe om sa il umple de stres. Vedem ca periodic omul munceste ce nu poate sa faca robotul, adica acele munci complexe care necesita concentrare, agita creierul si provoaca stres. Nu ai cum sa rezisti. Majoritatea rezista fiindca isi dopeaza creierul cu activitati care sunt impotriva voii lui Dumnezeu. Acum trebuie sa intelegeti. Stresul era o necesitate in lume ca sa forteze omul la perversiuni prin care sa se relaxeze. Ei ne dau si problema dar si solutia. Iar stresul zilei de azi nu poate fi stins usor, totul e complex in jur, scaparea la indemana este perversiunea inoculata cu dibacie in subconstient. Asa functioneaza demonizarea in masa.

 

Multa munca => stres => perversiuni => indracire => scop atins pentru vrajmas. Aceasta munca peste masura si acest stres cumulat nu existau in trecut. Lumea se misca in limitele sale, lucrurile se faceau incet si trainice. Acum este presiune mare pe munca, venituri, trai bun, este fortat omul sa munceasca, sa castige, fortat cu dibacie, tocmai ca sa cada in stres, apoi in pacate, in pacate si mai mari, si din pacat in pacat sa se indraceasca si sa nu mai aiba cale de intoarcere.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. toate astea se intampla pt ca omul modern l-a scos pe DUMNEZEU din viata lui,si din suflet.omul credincios,care iubeste pe DUMNEZEU,care se spovedeste macar in cele 4 posturi,merge duminica si in sarbatori la biserica,bineinteles cand este liber,face canonul dat de duhovnic,are alte oportunitati,pt ca DUMNEZEU ii ajuta sa-si gaseasca o munca buna,fara stres ,fara controlul vietii private,si toate celelalte…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button