X

Destrăbălare în public a polițiștilor germani însărcinați cu asigurarea securității summitului G20 de la Hamburg

de null
https://www.thelocal.de/userdata/images/article/e4c72749665375af87219bababdaa2fbbd4e789df2b937a108c00cd00f8929b7.jpg

Politia germana, care se vrea exemplara in vederea summitului G20 de la Hamburg, se confrunta cu un scandal, dupa o seara de consum de alcool si sex la care au participat politisti veniti sa asigure securitatea reuniunii.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Politia berlineza, afectata de acest scandal care a izbucnit marti si care a provocat reactii in intrega Germanie, a incercat miercuri sa stinga „incendiul” cu umor, relateaza AFP.

Functionarii politiei sunt „doar niste fiinte umane in spatele uniformelor” si „da, am dat petrecere!” recunoaste pe pagina oficiala de Facebook politia berlineza. Peste 220 de politisti din capitala Germaniei, chemati ca intariri la Hamburg pentru a asigura securitatea in cursul summitului liderilor G20 pe 7 si 8 iulie, au fost trimisi acasa dupa o seara de excese cu alcool, sex in public si dansat pe mese.

Ei au baut, au dansat, urinat si da, au facut amor”, scrie poetic politia berlineza, care justifica aceasta petrecere spontana cu ocazia aniversarii a doi colegi.

Dar este vorba, de asemenea, despre persoane asupra carora apasa responsabilitati importante si care actioneaza in general „in mod foarte profesionist”, asigura politia germana.

Cu o zi inainte, Politia din Hamburg a anuntat ca acesti functionari au fost invitati sa se intoarca la Berlin, din cauza „unui comportament neadecvat (…) si inacceptabil”, cu aproape o saptamana inainte de summit, care se desfasoara in cadrul unor masuri de securitate exceptionale.

In timpul unei „petreceri” in satul de containere in care acesti politisti au fost cazati provizoriu, in nordul Hamburgului, un politist si o politista au intretinut relatii sexuale in public, potrivit cotidianului Bild. Alta politista a dansat pe mese, imbracata doar cu un halat de baie si cu arma de serviciu in mana, scriu alte ziare care se delecteaza cu acest scandal. Unii au urinat pe o bariera, mai scrie presa.

Potrivit postului public de radio berlinez RBB, care se bazeaza pe conversatii pe Internet ale unor politisti, o incaierare a izbucnit intre politistii „petrecareti” de la Berlin si colegii lor de la Wuppertal, care urmau sa intre de serviciu la ora locala 3:30 (4:30, ora Romaniei).

Miercuri, politia berlineza si-a cerut scuze colegilor din Renania de Nord-Westfalia, gazduiti si ei in containere, in apropiere, si care s-au plans de zgomotul petrecerii.

Bild a publicat o fotografie in care politisti in civil isi ridica paharele, iar altii fumeaza narghilea, intr-o atmosfera destinsa.

https://twitter.com/BerlinBote/status/880071935668957184/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.ziare.com%2Feuropa%2Fgermania%2Fpolitisti-germani-detasati-sa-asigure-securitatea-g20-beau-danseaza-pe-mese-si-fac-sex-in-public-1471458

Peste 15 000 politisti veniti din intreaga Germanie sunt mobilizati la locul G20, plasat sub securitate din cauza amenintarilor teroriste din Europa si manifestatiilor opozantilor asteptati in marja reuniunii.

Ispravile politiei berlineze au provocat numeroase comentarii savuroase in presa si pe retele de socializare. Asociatia care reuneste cluburile tehno berlineze le multumeste agentilor pentru „bucuria lor de viata si angajamentul corporal” si le propune sa-i inscrie pe o „guestlist” a unei discoteci pe care o aleg.

O noua „insigna” a politiei berlineze circula de asemenea pe Internet, cu ursi – animalul simbol al capitalei germane – band sau intretinand relatii sexuale.

https://twitter.com/extra3/status/879965740350279680/photo/1

Nu fara umor, fortele de ordine de la Berlin vor sa profite de aceasta publicitate si sa recruteze noi functionari, care isi vor putea da astfel seama ca „noi nu suntem o politie de petrecareti, ci mai degraba forta de politie profesionista a capitalei”.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. S-a votat acuma o ora legea privind casatoriile intre homosexuali in Germania.

    A trecut in Parlament , de acuma sunt legale.

    Sunt in Hamburg momentan pana maine prin niste circumstante , este prapad ce e aici…centrul orasului si zona garii e plina de arabi , negri care merg doar in grupuri de cate 7-8 , o mare parte din tinerii germani din oras sunt punkeri si sunt cam ca boschetarii de la noi..fumeaza,beau si se drogheaza incontinuu , aici e o miscare puternica de stanga,anarhista , sunt foarte ciudati cum arata si ce conceptii au.

    Peste tot prin oras sunt stickere si afise care ii cheama pe anarhisti sa vina la proteste contra G20-ului. Anarhistii zic ca o sa fie 100 000 , in presa scrie ca politia se asteapta sa fie cam 8000 . O sa fie interesant de urmarit ce se va intampla . Multe din magazinele din centru orasului s-au baricadat sau si-au retras marfa , asteptandu-se la violente.

    Din curiozitate (care e de la necuratul) am mers cateva minute pana pe strada “celebra” din Hamburg,Reeperbahn,e ceva ca si Red Light District in Amsterdam.Impresia a fost ca parca am ajuns in iad , muzica satanica din toate partile,femei ce isi ofera trupul la strada, cluburi de sadomasochism ,pornografie,bordeluri,zeci,sute de rockeri motociclisti,coarne ,oameni picati pe jos de cat erau de drogati si bauti..bine zice valentin mai sus : “i-a lăsat Dumnezeu în poftele spurcate ale inimii lor din pricina cerbiciei și a împotrivirii lor față de El și față de Legea Lui.”

    Dupa 2-3 minute acolo mi s-a facut rau de la stomac si m-am intors.Domnul sa ma miluiasca ,nu mai vreau in viata mea sa vad asa ceva ! Iadul pe pamant..

    O alta parte din tinerii nemti sunt feminizati si slabi , in schimb toti arabii sunt smecherasi si impunatori , cu privire periculoasa.Multe fete germane umbla cu negri .

    Am vazut si nemti normali,dar par din alta lume..par a nu realiza ce se intampla , ii poti vedea dupa lucru in parcurile mari din oras facand sport si nu au nici o treaba parca cu ce se intampla sub ochii lor , sau nu ii interesateaza pur si simplu. In cartierele in care stau ei nu prea vezi picior de musulman ..parca ar fii 2 lumi diferite,de aceea poate nu se revolta niciodata , nu sunt afectati atat de mult , orasul find foarte mare nu se intersecteaza tot timpul cu celalate categorii de oameni , tinand cont ca merg doar la lucru si la aer curat in cartierele lor.

    Spiritual sunt jos de tot , am vazut cateva “catedrale” luterane , dar in care sunt concerte de muzica . Pot spune in schimb despre persoanele germane cu care am interactionat ca au un bun simt extraordinar , si sunt oameni simpli , pot fi milionari si nu se sfiiaza sa mearga cu bicicleta de 50 de euro.Nu te privesc de sus , isi ofera ajutorul neconditionat ,sunt bine crescuti,curati..lucruri mai rare pe la noi care suntem ortodocsi si ar trebui de asemenea sa le facem ..ei le fac chit ca nu au dreapta credinta , poate avem de invatat de la ei unele lucruri.

    Per ansamblu e trist de tot .. Domnul sa apere tara noastra si sa ne fereasca de “progresul si civilizatia vestului” .

    1. Frate nu te amăgi de cucernicia celor din erezie, că pe ei nu-i luptă satana, fiindcă sunt în mână lui ca să amăgească lumea zicând cum zici tu acum, iată că și aceea sunt buni. Dacă mai stai mult printre ei o să zici că și ei se mântuiesc, e imposibil ca un Dumnezeu așa de bun să-i lase în iad.

      Aceasta este cea mai mare viclenie a satanei, să facă în așa fel încât să pară că și cei din afara Bisericii sunt “buni” și se mântuiesc.

  2. Politistii germani fumeaza… narghilea!? Poate de asta n-au prins(recunoscut) pe nimeni la “celebrul” revelion din Koln…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button