X

SISTEMUL MEDICAL introduce definitiv „SEMNUL FIAREI” prin monitorizarea Identificatorului Unic al Pacientului

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

(Natural News) Pentru unii dintre noi, vizitarea medicului este un proces incomod și invaziv. Să fim examinați și să îi spunem unui străin cum ne simțim poate fi foarte dificil pentru mulți. Cel puțin, ne-am aștepta ca informația să rămână privată, ascunsă în siguranță în dosarele doctorului, doar pentru ochii lui. Dar un nou proiect de lege semnat de președintele Trump este gata să înlăture acest drept la viața privată a fiecărui cetățean american.

În 1996, Legea privind portabilitatea și responsabilitatea în domeniul asigurărilor de sănătate (HIPAA) a solicitat ca serviciile de sănătate și serviciile sociale să elibereze fiecărui cetățean un “identificator unic al pacientului” (UPI). Acest UPI ar fi un număr unic care leagă fiecare persoană de istoricul medical complet și va fi accesibil de aproximativ 800 000 de părți, inclusiv spitale, medici, cercetători și departamente de sănătate publică. Legislația a provocat reacții publice imediate, determinându-l pe parlamentarul Ron Paul (R-TX) să modifice un proiect de lege privind cheltuielile din 1998 pentru a împiedica utilizarea fondurilor federale pentru dezvoltarea UPI-urilor. Manevra parlamentarului a reprezentat o cheie în dezbateri, iar dezvoltarea UPI-urilor sa oprit în esență.

Până acum, așa este.

Societatea Informatică și a Sistemelor de Management al Sănătății raportează că un simplu UPI nu mai este considerat o solutie suficientă și că “focusul s-a schimbat în compararea datelor pacientilor și determină necesitatea unei strategii naționale coordonate în sectorul public și privat de asistența medicală.” Că comunitatea de asistență medicală a națiunii a primit un “mandat clar … de a adopta dosare electronice de sănătate și capacitatea de schimb în serviciile de sănătate.

Această mișcare a președintelui Trump este foarte probabil să se dovedească foarte nepopulară. Un articol din 2002 al lui Gallup remarcă faptul că utilizarea în creștere a internetului a condus la crearea mediului “e-sănătate” în Statele Unite, ceea ce a provocat probleme de confidențialitate atât pentru consumatori, cât și pentru profesioniștii din domeniul medical. El a făcut referire la un sondaj din 2000, care a constatat că 78% dintre respondenți au dorit să mențină status quo-ul în ceea ce privește informațiile despre sănătate, și anume că nicio persoană sau parte nu ar trebui să aibă acces la informațiile lor personale fără permisiunea lor expresă.

Este foarte puțin probabil ca trecerea timpului să fi modificat faptul că foarte puțini oameni s-ar simți confortabil ca datele lor “demografice, informații genetice, istorii familiale, tratamente, comentarii personale, spitalizări și informații despre modul de viață” să fie disponibile tuturor sau altora.

Acestea sunt informații foarte sensibile care ar putea fi folosite împotriva pacientului în mai multe moduri.

Să ne imaginăm, de exemplu, că aplicați pentru asigurarea de sănătate a familiei dumneavoastră. Completați și depuneți documentele, numai pentru a vă asigura că asigurătorul nu vă refuză deoarece mai mulți membri ai familiei dvs. poartă gena BRCA1 și sunt predispuși genetic la cancer de sân și alte forme de cancer.

Având toate informațiile personale disponibile în mod liber, veți fi de asemenea vulnerabil la furtul de identitate. Acest tip de infracțiune afectează deja peste 15 milioane de cetățeni americani în fiecare an, ducând la pierderi financiare de 50 de miliarde de dolari.

Din moment ce informațiile dvs. vor fi disponibile gratuit cercetătorilor, ar fi aproape imposibil să evitați să deveniți un participant involuntar la un proiect de cercetare la care s-ar putea să vă opuneți moral.

Și, bineînțeles, o bază de date, cum ar fi aceasta, ar permite guvernului să vă determine conformitatea cu programul de vaccinare din copilărie al CDC, folosind manevre puternice ca cele folosite în California pentru a vă forța să vă vaccinați copiii. Acestea ar include vaccinuri care au afectat nenumărați copii din întreaga lume, inclusiv vaccinurile MMR și HPV. [Cițiți și: Descoperiți 10 fapte scandaloase, dar adevărate despre vaccinurile pe care industria vaccinului și a CDC nu doresc să le cunoașteți.]

Adevărul este că istoria noastră medicală este personală, privată și sensibilă și avem dreptul să ne așteptăm ca aceste înregistrări să fie păstrate private.

Surse:

HealthImpactNews.com

HIMSS.org

Gallup.com

IdentityTheft.info

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre sunt la 10%. Vă mulțumim! DONAȚIE