X

Atentie la INSELARI! Astronaut american: ,,EXTRATERESTRII sunt de doua TIPURI!”

Astronatul american Leroy Russell Chiao, care are patru misiuni spatiale la activ, sustine ca extraterestrii nu sunt deloc inofensivi, asa cum sustin numerosi oameni de stiinta. Declaratia vine in contextul in care un grup cercetatori de peste Ocean au ajuns la concluzia ca in limitele Caii Lactee poate exista o civilizatie inteligenta puternic dezvoltata.

Chiao sustine ca exista doua tipuri de extraterestrii: blonzi si bruneti, acestia din urma primind si un termen special – plasmoid. Ei au incercat deja sa distruga Pamantul, dar „blonzii” nu i-au lasat.In opinia astronautului american, meteoritii de la Tunguska si Celiabinsk au fost tentative de a nimici Terra.

Intre timp, expertii spionajului militar al SUA, Defense Intelligence Agency (DIA), au elaborat un raport care cofirma exista altor civilizatii in Univers si efectuarea de experimente pe extraterestrii din 1947 pana in 1980. Autorii documentului afirma ca, in toata aceasta perioada, au fost gasite sapte Obiecte Zburatoare Neidentificate (OZN-uri) si 27 de extraterestrii.

Primul experiment s-a desfasurat sub conducerea omului de stiinta Heather Wade, in 1947, operatiunea secreta primind numele de Majestic 12 si a fost aprobata de presedintele de atunci al Statelor Unite, Franklin Roosevelt. Tot atunci au fost prelevate mostre genetice pentru continuarea experimentelor.

In acest context, un grup de oameni de stiinta americani au anuntat ca in limitele Caii Lactee poate exista cel putin o civilizatie extraterestra cu un grad ridicat de dezvoltare. Luis A. Anchordoqui, Susanna Weber si Jorge F. Soriano au ajuns la aceasta concluzie pe baza unor calcule efectuate dupa Ecuatia lui Drake modificata.

In aceasta ecuatie ei au introdus, pe de o parte, produsul a sapte multiplicatori, iar pe de alta parte, numarul civilizatiilor extraterestre. Conform rezultatului astfel obtinut, cercetatorii au afirmat ca in limitele Caii Lactee poate exista cel putin o civilizatie inteligente capabila sa intre in legatura cu pamantenii.

Oamenii de stiinta intentioneaza sa verifice corectitudinea calculelor lor cu ajutorul laboratoarelor TESS (Transiting Exoplanet Survey Satellite) si JWST (James Webb Space Telescope), care ar urma sa fie date in exploatare in viitorul apropiat.

 

NOTĂ OrtodoxINFO
Categorii
Extraterestrii
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

3 comentarii

  1. eu am auzit altceva pe un sit ,nu dau tehnica ozn din cauza ca pamantenii nu vreau sa semneze contractul cu adn uman la scimb si adn,ul nu functioneaza daca pamantenii nu pun semnatura, in caz ei si l.ar lua singuri iar despre specii sant trei , mici cu capul mare,mijlocii cu capul lung si mari cu capul tare si mic.

  2. Extraterestrii astia sunt draci. Or sa vina in chip de ‘extraterestri’ sa insele lumea. Dracii pot sa rapeasca oameni, sa le duca intr-o excursie prin ‘OZN’-ul lor si sa-si arate fetele de ‘extraterestri’.

    Daca erau extraterestri, ajungeau cativa si pe pamant sa-i vedem vii sau sa le gasim scheletele.

    E de mirare ca numai oamenii de stiinta ‘gasesc’ extraterestri si aia care deja se uita dupa OZNuri.
    Oamanii de rind nu prea vad, si daca vad un OZN, cine e sa spuna ca obiectul nu-i facut de oameni !?

    Oamenii care cred in extraterestri viseaza la cai verzi pe pereti. Sper sa nu ‘jignesc’ pe cineva dar ..nu-mi pasa ! Asta cred eu ! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!