X

“Cand RUSINEA femeilor va DISPAREA, atunci ziua Judecatii va fi APROAPE“. Mare DEZBRACARE in Times Square. Peste 200 de americani GOI PUȘCĂ au iesit în plină stradă pentru ,,PROMOVAREA acceptarii si atitudinii pozitive”

de null

Americanii au găsit o metodă cel puțin inedită prin care să promoveze acceptarea și atitudinea pozitivă. În jur de 200 de cetățeni au participat, vinerea trecută la un eveniment în Times Square ca parte a expoziției de pictură corporală nudă. Americanii au stat timp de patru ore la aceast proiect care s-a numit „Body Notes”.

În mod cert, au fost și priviri ale unor oameni care nu înțelegeau ce se întâmplă, dar oamenii au rămas pozitivi și zâmbitori.

Unul dintre cei prezenți care a fost acolo a declarat că oamenii se pot exprima atât prin cuvinte, cât și prin corpurile lor.

La proiect au participat oameni de diferite vârste, chiar și un tânăr imobilizat într-un cărucior cu rotile.

 

NOTĂ OrtodoxINFO
Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
ExterneSemnele vremurilor
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

2 comentarii

 1. Nu știi ce să mai zici!
  Dar la noi, cum e?!

  A apărut noua ”modă” la noi:
  1. Baba în pantaloni, DAR cu basma pe cap, legată cuviincios sub bărbie!
  Pe bune, pe lângă lipsa totală de estetic, dacă mai are și colanți…TE ÎNTREBI DE CE GEN E!

  2.Vin căldurile insuportabile ȘI pentru bărbați. Și aceștia au devenit mai LEJERI, chiar și în Biserică – în șlapi, pantaloni scurți și în maieu!

  3. Ce mai dizgrațios = TATUAJELE, și de-o parte, și de alta…

  4.Dezihnhibat și rușinos mi se par femeile însărcinate care-și arată buricul gros la vedere, alături de burdihanul mărit, dezvelit mai mult de jumătate, cu țigara-n gură sau sămânța de bostan!

  5. Fetele și/sau femei grase, care poartă blugi mulați pe ele, de zici că-s pulpe de porc în țiplă, ori minijup!

  Și lista continuă….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.