X

ROMÂNIA ÎN HAOS: Agenda pe care fiecare partid o urmează când ajunge la putere. Punctul „Grindeanu”

Toti ministrii guvernului Grindeanu si-au depus si inregistrat demisiile, joi dimineata, la secretariatul general al guvernului, spun surse politice.

Urmatorul pas este ca demisiile ministrilor sa ajunga la premier, care sa le semneze si sa le transmita Administratiei Prezidentiale.

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat, joi dimineata, ca, din ce stie, demisiile ministrilor PSD si ALDE au fost deja depuse la Secretariatul General al Guvernului, insa nu toti membrii Cabinetului au facut acest gest, asa cum afirma, miercuri, presedintele PSD, Liviu Dragnea.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, si-a anuntat demisia pe Facebook, joi dimineata.

„Exprimand deplina solidaritate cu membrii Guvernului, am depus demisia mea din demnitatea de Ministru al Justitiei!, a anuntat Tudorel Toader.

In aceasta dimineata, cu aproximativ doua ore si jumatate inaintea acestui anunt al demisiei, Tudorel Toader spunea ca se afla in continuare in functie si isi va indeplini obligatiile, insa va respecta deciziile politice si juridice care decurg din retragerea sprijinului politic al Guvernului.

Miercuri seara, dupa sedinta Comitetului Executiv al PSD, premierul Sorin Grindeanu i-a indemnat pe membrii Guvernului la „responsabilitate”, avertizand ca demisiile ministrilor intra in vigoare in momentul in care premierul le transmite Administratiei Prezidentiale, iar aceasta ia act.

„Ii indemn pe ministri la responsabilitate. Aceste demisii intra in vigoare in momentul in care premierul le transmite Administratiei Prezidentiale, iar aceasta ia act. Aceasta este procedura”, a spus Grindeanu.

NOTĂ OrtodoxINFO

Fie că este perioadă de criză sau de creștere economică, fie că este stânga sau „dreapta” la putere, politica românească reușește de fiecare dată să arunce țara în haos, în instabilitate pentru a ne ține mai departe obedienți sub papucul păpușarilor. Deși țara are resurse, forță de muncă, investiții etc., tot nu se poate bucura românul în țara lui, pentru că marionetele de la conducere mai execută un punct de pe agenda globalistă, care vrea să ne dorim mult-dorita internațională – noul stat mondial. Iată că ceea ce pare acum circul Dragnea-Grindeanu este de mult programat, cum tâlcuia Părintele Justin semnificația „Coloanei infinitului” a lui Brâncuși: „Românului i se dă voie să tragă o gură de aer, apoi este iar strâns de gât… și tot așa.. la infinit”. Urmează să intre în scenă și „Mutul”, care are marea calitate de a prelungi îndelung criza.

Categorii
Interne
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

2 comentarii

  1. Mare dreptate are Pr. Justin.

    In alta ordine de idei, iata ca avem un nou subiect de discutie, iar scandalul SIPA se estompeaza putin cate putin. Ce sa mai zicem de scandalul Ghita-Coldea-Kovesi, parca nici nu mai exista.

  2. Asa e ca e”tare”Grindeanu in uniforma aia nazista pe care o poarta?!+Milele Marelui Dumnezeu sa fie cu noi cu toti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!