X

Predica Pr. Ieronim din Duminica Tuturor Sfinților – Schitul Radeni

de null

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Predici, conferințe, interviuri, sfaturi
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Un comentariu

  1. Doamne!, binecuvinteaza si lungeste viata acestu-i adevarat Preot Marturisitor! Ne-adat dovada ca este adevarat Apostol al lui Iisus Hristos. Dova: este faptele lui! Este un adevarat Preot Marturisitos din toata Sihastria de Neamt. El, cu ajutorul lui Dumnezeu, a avut curajul sa ne aduca aminte de Sfanta si dumnezeiasca Scriptura:
    „Caci eu stiu acesta, ca dupa plecarea mea vor intra intre voi lupi ingrozitori, care nu vor cruta turma. Si dintre voi insiva se vor ridica barbati graind invataturi rastalmacite, ca sa traga pe ucenici dupa ei” (Faptele 20/ 29,30). De aceea Parintele, a indeplinit cuvantul Sfantului Apostol Pavel: „Fiti dar urmatori ai lui Dumnezeu, ca niste fii iubiti,” … (Ef. 5/ 1). Deci sa luam seama cu grija cum umblam, nu ca niste neintelepti, ci ca cei intelepti, rascumparand vremea, caci zilele rele sunt!
    Fie ca predica din duminica tuturor Sfintilor, a Parintelui si marturisitorul Ieronim, sa va foloseasca! Amin. Doamne ajuta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.