X

Statul Islamic AMENINTA Balcanii: ,,Nu am uitat de voi, doar ca suntem prinsi in alte parti”

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Jihadistii Statului Islamic au anuntat ca “nu au uitat” de zona Balcanilor si au promis ca ii vor decapita pe “infidelii” din aceasta regiune, inclusiv croati, sarbi si “tradatorii” musulmani. 

In cel mai recent numar al editiei din Balcani a revistei Rumiyah a Statului Islamic sunt publicate amenintari teroriste ce vizeaza tarile din regiune, scrie site-ul B92.

Intr-un articol se arata ca Statul Islamic “nu a uitat zona Balcanilor, insa este pur si simplu prea ocupat in alte locuri”.

Amenintarile la adresa sarbilor si croatilor arata ca Statul Islamic “nu a uitat suferintele musulmanilor din perioada de razboi”.

Extremistii au amintit de atacurile teroriste duse la indeplinire in lume si au subliniat ca acestea trebuie considerate niste “avertismente”.

Jihadistii au amenintat deschis toate tarile balcanice, cu mesajul ca “se intorc” dupa ce “au fost preocupati in alte zone”.

“Si stiti despre Franta si Germania, acele tari in care flacarile razboiului nostru s-au raspandit, si Marea Britanie, care credeau ca traiesc in siguranta si protejate – le-am pus capul la pamant si le-am rupt gatul. Toate aceste tari au devenit arogante si laudaroase, iar lovitura noastra le-a atins una cate una si au fost umilite”, se arata in cea mai recenta amenintare a Statului Islamic.

De asemenea, Balkan Insight noteaza ca Statul Islamic a promis sa decapiteze “infidelii” si sa ucida sarbii, croatii si “tradatorii” musulmani.

“Nu, juram pe Allah ca nu am uitat Balcanii. (…) In curand, soldatii califatului vor merge prin Belgrad, Zagreb, Sarajevo, Tirana, Pristina, Skopje si in alte orase, smulgand capete si varsand sangele infidelilor”, se arata in articolul “Balcanii – sange pentru dusmani si miere pentru prieteni”.

Serbia si alte tari din Balcani au fost mentionate ca posibile tinte in mesajele inregistrate de jihadisti, iar sarbii si croatii sunt vizati pentru rolurile avute in razboaiele balcanice, cu precadere pentru lupta impotriva musulmanilor bosniaci, in perioada 1992-1995.

 

“Credeati ca, atunci cand v-ati intors acasa, cu mainile patate de sangele musulmanilor, tot ce s-a intamplat a luat sfarsit?”, a intrebat gruparea terorista, inainte de a emite o avertizare ca razboiul din anii ’90 a fost inceputul sfarsitului.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.

€


Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. pana acum 20 de ani terorismul era doar impotriva evreilor colonizatori din Palestina. Azi niciun musulman nu pomeneste nimic de evrei, desi zilnic sunt impuscati copii si tineri in teritoriile palestiniene ocupate…Mossadul controleaza ISIS si destabilizeaza europa si distrage atentia lumii intregi, in timp ce Israel isi extinde teritoriile si isi muta capitala la Ierusalim ca sa il prezinte mai repede pe “mesia”.

    https://occupiedpalestine.wordpress.com/2013/06/20/ethnic-cleansing-of-palestine-the-map/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button