X

India isi doreste sa trimita un om in spatiu, asemenea SUA, Chinei si Rusiei. Operatiunea de lansare a unei rachete masive, considerata un succes

de null
Captura video Youtube

Agentia spatiala indiana a lansat cu succes o racheta masiva, grea cat 200 de elefanti. 

Racheta de 640 de tone si lunga de 43 de metri a fost lansata din golful Bengal, din Sriharikota, arata BBC.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

India a inceput de cativa ani sa lanseze rachete, in incercarea de a nu mai fi dependenta de alte tari pentru plasarea satelitilor pe orbita. Pana acum, India a reusit sa lanseze, de doua ori, rachete care cantareau pana la doua tone.

Racheta GSLV Mark III poate lansa sateliti care sa cantareasca si trei tone, mai precizeaza sursa.

In ciuda masivitatii sale, nu este cea mai grea racheta lansata vreodata. Recordul ii apartine NASA, care a lansat cu ani in urma o racheta de patru ori mai grea.

India isi doreste sa devina a patra tara care sa trimita un om in spatiu, dupa SUA, China si Rusia. Isi pune nadejdea chiar in aceasta racheta, sperand ca, cu ajutorul ei, va trimite un om in spatiu pana in 2024.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Unde s-or fi dus ei cu racheta aia, doar ei stiu!! Pamantul e plat! Altitudinea maxima pana la care se poate ajunge si dincolo de care este firmamentul, e de 73 mile. Satelitii de telecomunicatii (geostationari) de fapt stau “spanzurati” de baloane meteorologice!… Iar plimbarile prin spatiu, astronautii, statiile spatiale… sunt toate de domeniul SF, inselatorii si fictiuni fabricate in “studiourile” NASA! Cel mult, poate doreste si India sa se evidentieze prin productii similare, tot SF!…

    Iata si cateva video care dau serios de gandit:

    o racheta se izbeste de firmament si se opreste din ascensiune:
    https://www.youtube.com/watch?v=IAcp3BFBYw4

    unu’ zboara cu avionul PRIN SOARE (iar altul filmeaza dintr-un avion soarele SUB PLAFONUL NOROS):
    https://www.youtube.com/watch?v=eN8yhUzqLCA

    racheta NASA dezintegrata cand loveste firmamentul:
    https://www.youtube.com/watch?v=9q2aqNgNy_Q

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button