X

CARNAGIU la Kabul: Sute de MORTI și RANITI după o EXPLOZIE uriașă. TINTA ar fi fost AMBASADA Germaniei

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

O explozie uriașă s-a produs miercuri dimineață în Kabul, capitala Afganistanului.  Potrivit primelor informații publicate de BBC, explozia a avut loc în zona ambasadelor străine.

UPDATE: Numărul victimelor se apropie de 500. Peste 90 de morți anunță autoritățile afgane.

UPDATE: Numărul victimelor a trecut de 150. Cel puțin 50 de morți/ Alte surse jurnalistice vorbesc chiar de peste 400 de victime.

UPDATE: Numărul victimelor trece de 90 de persoane anunță agențiile internaționale de presă.

UPDATE: Ministrul de interne afgan vorbește de peste 40 de morți.

UPDATE: Numărul victimelor a trecut de 60 de persoane.

UPDATE: Potrivit agențiilor internaționale ar fi vorba de peste 50 de morți și răniți la un prim bilanț provizoriu. Explozia ar fi țintit în special Ambasada Germaniei.

Nu există încă date despre victime. Imaginile care circulă pe rețelele de socializare arată un nor uriaș de fum negru deasupra orașului. Geamurile clădirilor din zonă au fosr sparte de suflul exploziei.

Potrivit Al Jazeera, explozia a avut loc lângă Ministerul Culturii și a Informațiilor, o zonă aglomerată a orașului, la o oră de vârf. Locuitorii din zonă au declarat că a fost una dintre cele mai puternice explozii auzite în Kabul.

Revenim cu detalii.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre nu sunt suficiente. Vă mulțumim! DONAȚIE