X

A murit Zbigniew Brzezinski

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Zbigniew Brzezinski, fost consilier pe probleme de securitate naţională al preşedintelui american Jimmy Carter, a încetat din viaţă la vârsta de 89 de ani, a anunţat vineri seară familia acestuia, transmite AFP. 

“Tatăl meu s-a stins în linişte în această seară (vineri – n.r.)”, a scris pe Instagram fiica sa, Mika Brzezinski.
Zbigniew Brzezinski, născut în Polonia, a fost una dintre vocile influente ale politicii externe americane. El era în post la Casa Albă în 1979 când şahul Iranului, un aliat al Statelor Unite, a fost măturat de revoluţia islamică şi în cursul crizei ostaticilor americani.

Ulterior, el a continuat să intervină constant în dezbaterea publică din SUA pentru a-şi prezenta părerea în special în domeniul politicii externe.
El a încetat din viaţă la Falls Church, statul Virginia (estul SUA), a precizat familia sa.

“Era cunoscut de prieteni ca Zbig, de către nepoţi ca Şef şi de către soţie ca iubirea vieţii ei. Eu l-am cunoscut ca fiind cel mai călăuzitor, iubitor şi devotat tată pe care îl poate avea o fată”, a adăugat Mika Brzezinski, jurnalistă la canalul NBC.

Democrat, el a avut poziţii mai mult conservatoare în termeni de securitate naţională, reaminteşte AFP.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

  Despre Zbigniew Brzezinski:

   Zbigniew Kazimierz Brzezinski ( 1928 – ) , participant Bilderberg Group  , fost National Security Advisor , membru Council on Foreign Relations , la ajutat pe David Rockefeller in fondarea Trilateral Commission unde a fost si director .

A “ anticipat “ doua evenimente majore . Caderea Shah of Iran si invazia Afganistanului de catre URSS .

A avut un rol major in formarea Afghan mujaheddin network .

Intre 1987 si 1989 a servit in cadrul President’s Foreign Intelligence Advisory Board .

A fost in consiliul de conducere al Freedom House , pe unde s-au mai perindat si Samuel Huntington , Donald Rumsfeld sau Paul Wolfowitz .

Co presedinte al American Committee for Peace in the Caucasus, impreuna cu Stephen J. Solarz si Alexander Haig .

   A sustinut khmerii rosii si pe cel mai mare criminal pe care l-a creat STANGA : Pol Pot ( raportat proportinal la numarul populatiei cambogiene , acesta i-a depasit pe Hitler , Stalin si Mao luati lau un loc )

A fost emisarul american in zona Caspica pentru promovarea costruirii Baku-Tbilisi-Ceyhan Pipeline .

A fost Foreign Policy Advisor al lui Barack Obama , alaturi de fiul sau Mark Brzezinski .

Citat Zbigniew Brzezinski :

   “ Aceasta regionalizare se desfasoara conform planului Comisiei Trilaterale având ca scop convergenta gradata a Estului si Vestului catre un Guvern Unic Mondial… Suveranitatea Nationala nu mai este un concept viabil.

 Cititi va rog si:

Personalitati si organizatii : ZBIGNIEW BRZEZINSKI

ZBIGNIEW BRZEZINSKI: SUA vor dobori avioanele israeliene care ataca Iranul

Zbigniew Brzezinski despre COMISIA TRILATERALA si COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. A decis, poate, pentru o lume, dar a venit vremea să nu poată decide NIMIC nici măcar pentru sine. Cumplită trebuie să fie Trecerea pentru un astfel de om!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre nu sunt suficiente. Vă mulțumim! DONAȚIE