X

Dovada de DRAGOSTE pentru APROAPELE la un om al strazii dupa atacul de la Manchester Arena

de null
Foto: captura video ITV

 

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Dupa atacul de la Manchester Arena, de luni noapte, cand 22 de oameni au fost ucisi si cel putin 59 au fost raniti, majoritatea tineri si foarte tineri, inclusiv copii, ies la iveala povesti cutremuratoare. Cei care au scapat cu viata isi sterg lacrimile si isi amintesc datorita cui traiesc.

Iar unul dintre eroii de luni seara e Stephen Jones, o persoana fara adapost, care isi facea veacul in fata Manchester Arena.

“Intai s-a auzit un zgomot, am crezut ca e un fel de foc de artificii, dupa care a urmat o explozie puternica”, a declarat el pentru ITN, conform CNN.

“Am simtit suflul ei si apoi toata lumea a inceput sa tipe si sa fuga. Eu si amicul meu ne-am ridicat si am luat-o la fuga. Ne-am dat seama ce se intamplase si ne-am intors. Ieseau (din Manchester Arena – n. red.) femei si copii plini de sange”, mai povesteste el.

“Suntem oameni, avem inca o inima, avem inca instinctul de a-i ajuta pe altii si asta am facut”, isi explica el faptele.

“Bineinteles ca atunci cand am vazut copiii in starea aceea am sarit in ajutor”, povesteste Jones.

“Erau copii, multi copii acoperiti de sange, plangand si tipand. Daca nu ajutam, nu as mai fi putut trai, nu m-as fi impacat cu faptul ca am plecat si i-am lasat asa”, mai spune barbatul.

Acesta povesteste cum el si amicul sau au sters de sange chipurile copiilor, in timp ce parintii lor erau in stare de soc.

Gratie omeniei de care a dat dovada, in ciuda situatiei sale, Jones a atras atentia multora, fiind numit erou pe retelele de socializare. In foarte scurt timp s-a creat un fond de care el sa beneficieze, pe Just Giving, si s-au strans pana acum 5.940 de lire sterline.

Marti, Statul islamic a revendicat atacul, iar politia britanica a dat publicitatii identitatea atacatorului.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Acest om al strazii nu este singurul ,,nevoias” care ne dovedeste noua, celorlalti membrii ai societatii ce inseamna ,,dragostea pentru aproapele” si spiritul de sacrificiu. Noi ceilalti care avem cate o slujba si nu asteptam mila lui Dumnezeu asemenea unui om al strazii, suntem prinsi in rotitele sistemului, in rutina si alergatura zilnica, astfel incat nu mai observam nimic in jurul nostru. Devenim centrul propriului univers, aplecati doar spre problemele proprii, ale altora devenind minore in comparatie cu ale noastre. Dispare  astfel dragostea si puterea de intelegere a nevoilor altor persoane.

Am putea totusi sa ne oprim pentru o clipa din tumultul vietii noastre si sa luam ,,lectii” de la astfel de persoane pe care  in alte conditii nu le bagam in seama.

Cititi va rog si:

SACRIFICIUL SUPREM al unui batran om al strazii. Cati dintre noi suntem in stare de asa ceva?

 

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button