X

Citate din Coran

de null
Foto: http://www.fillmoregazette.com/politics-government/muslim-religion-peace-demonstration

Iata comentariul fratelui mircea.v postat la Cel mai citit articol de pe OrtodoxInfo: 665 000 vizualizari:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Eu voi depune cerere cum scrie in articol la Curtea de Apel.

Pt cine are facebook, o rugaminte, sa ii trimita lui C Berenghe cele de mai jos.
Si rog sa confirme aici ca i-a trimis. Multumesc.

Spun unii „islamul este o religie ca orice alta religie”, sau „este o religie a tolerantei”, sau chiar „este o religie a iubirii”.

Adevarata fata a islamului si a invataturilor din Coran:

2 Surat Al – Baquara
Pg 97
Nota 162. „Politeist” traduce termenul arab „musrik”, care inseamna necredincios, care crede in mai multe divinitati.

3 Surat Al – Imran
Pg 129
151. Noi vom semana spaima in inimile celor care tagaduiesc, pentru ca I-au asociat lui Allah [idoli], fara ca El sa fi trimis nici o dovada pentru aceasta, iar salasul lor va fi Focul. Si ce rau salas va fi pentru cei nedrepti!

Pg 152
89. Ei ar vrea ca voi sa nu credeti, asa cum nici ei nu cred, astfel incat sa fiti deopotriva. Nu va luati dintre ei partasi pana ce ei nu vor purcede pe calea lui Allah! Dar daca ei intorc spatele, prindeti-i si omorati-i, oriunde-i veti afla! Si nu va faceti dintre ei nici partas, nici ajutor.

91.Veti gasi pe altii care vor voi sa aiba increderea voastra si sa aiba si increderea neamului lor. De fiecare data cand vor fi indemnati la ispita, ei se vor lasa impinsi spre ea. Daca insa nu vor sta departe de voi si nu va vor arata supunere si nu vor opri mainile lor [de la lupta impotriva voastra], atunci prindeti-i si omorati-i, oriunde i-ati afla! Asupra acestora Noi va dam dovada sigura.

Pg 164
171. O, voi oameni ai Scripturii! (118). Nu exagerati in privinta religiei voastre (119) si nu spuneti despre Allah decat adevarul! Mesia Isus, fiul Mariei, este trimisul lui Allah, cuvantul Sau, pe care El l-a transmis Mariei si un duh de la El. Credeti, asadar, in Allah si in trimisii Sai. Si nu spuneti „Trei!” (123). Opriti-va de la aceasta si va fi mai bine pentru voi. Allah nu este decat un Dumnezeu unic. Slava Lui! Sa aiba El un copil?
Nota: 118. De data aceasta adresarea este facuta crestinilor.
119. Nu exagerati in ceea ce priveste rolul lui Isus si nu pretindeti ca natura lui ar fi divina!
123. Doctrina triadei sau trinitatii este respinsa.

5 Surat Al Ma’ida
Pg 178
72. Necredinciosi sant aceia care spun: „Dumnezeu este Mesia, fiul Mariei!”.Doar a zis Mesia: ”O, fii ai lui Israel, adorati-L pe Allah, Domnul meu si Domnul vostru!”. Pe cel care aseaza langa Allah pe altcineva, Allah il va opri de la Rai, iar adapostul lui va fi Focul si cei nelegiuiti nu vor afla ajutor (83)
Nota 83. Asocierea altor zeitati lui Allah este considerata cea mai mare nelegiuire si cel mai mare pacat in islam.

Pg 179
73. Necredinciosi sunt si aceia care spun:”Dumnezeu este treimea din trei” (84), caci nu exista alta divinitate in afara de [Allah] cel Unic si de nu vor inceta sa vorbeasca astfel, ii va atinge si pe cei necredinciosi dintre ei chin dureros.
Nota 84. In triada „Tatal, fiul si Sfantul Duh”.

8 Surat Al – Anfal
Pg 245
12. [Aduceti-va aminte] cand Domnul tau le-a revelat ingerilor: „Eu sunt cu voi! Intariti-i, asadar, pe cei ce cred! Eu voi arunca spaima in inimile celor care nu cred! Loviti-i, deci, peste gaturi si loviti-i peste toate varfurile degetelor!
Nota: Sensul general este de „loviti oricum este posibil”

Din carte: „Eu sant cu voi, intariti deci pe cei ce cred, arunca-voi frica in inimile necredinciosilor, deci taiati-le gaturile si taiti-le toate varfurile degetelor

Pg 249
39.Si luptati impotriva lor pana ce nu va mai fi ispita si pana ce religia va fi in intregime pentru Allah.

9 Surat At – Tawba
Pg 257
5. Iar cand se vor incheia lunile cele sfinte, atunci omorati-i pe idolatri oriunde ii aflati.
Prindeti-i, impresurati-i si intindeti-le orice cursa.

Pg 267
73. O Profetule! Lupta impotriva necredinciosilor si fatarnicilor si fii aspru cu ei! Ghena va fi salasul lor si ce sfarsit trist [vor avea ei]!

Pg 275
111. Allah a cumparat de la dreptcredinciosi sufletele si bunurile lor, in schimbul Raiului, si astfel ei lupta pe calea lui Allah, omorand si fiind omorati.

 1. Nu se cade, ca Profetul si cei care cred, sa ceara iertare pentru politeisti, chiar daca ei sunt rude, dupa ce li s-a aratat limpede ca ei sant oaspetii Iadului.

Pg 278
123. O, voi care credeti! Luptati impotriva necredinciosilor de langa voi! Ei sa gaseasca in voi asprime!

10 Surat Yunus
Pg 283
Nota 51. Nu exista cale de mijloc intre Adevar si ratacire; sau Allah Cel Unic, sau idolatria!

15 Surat
Pg 352
Nota 99. Politeismul fiind cel mai mare pacat

Cam asta e „toleranta” si „iubirea” islamului fata de cei de alta religie, si in special fata de crestini.

Cele de mai sus sant luate din Coran pdf, si sant mici diferente ref la pag si nr „surat” fata de carte. Dar am varificat si in carte si cele de mai sus asa sant.

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

 1. …Dar aşa cum în fiecare popor sunt şi câțiva oameni mai raționali şi mai înțelepți, din rândul acestui popor unii ca aceştia s-au apropiat de ticălosul Mahomed şi i-au spus:

  „Învățătorul nostru! Noi am auzit că Moise, care a fost trimis de Dumnezeu în Egipt să îi izbăvească pe urmaşii lui Avraam de robia îndelungată a Faraonului, a făcut multe minuni în Egipt şi la Marea Roşie şi în pustiul Sinai; de asemenea şi Proorocii lui Dumnezeu, care au fost după el, a făcut fiecare la vremea lui minuni. Însă mai mult decât toți, Însuşi Hristos, Care este cinstit astăzi de către toți creştinii, ca Dumnezeu, a făcut minuni mai presus de fire. Tu însă ce minune faci, pe care noi, văzând-o, să putem crede că eşti, într-adevăr, trimis de Însuşi Cel de Sus să fii în viața aceasta îndrumătorul nostru către mântuire ?”.

  Însă el le-a răspuns la aceasta cu obrăznicie şi mândrie, zicând:

  „Moise şi cei ce au fost după el, aşa numiții Prooroci, precum şi Însuşi Hristos, au fost trimişi de Dumnezeu cu minuni şi diferite semne, iar eu sunt trimis cu sabia, şi am porunca de a-i ucide pe cei care nu se supun cuvintelor mele”.

  Din acest răspuns obraznic, la fel ca şi din multe alte fapte ale lui, reiese că acest ticălos nu a fost trimis de Dumnezeu – căci Preabunul Dumnezeu nu ucide pe nimeni – ci de cel ce luptă şi urăşte neamul omenesc – de diavolul – spre veşnica pieire a ucenicilor lui. Diavolul, dintru început a fost ucigător de oameni şi, ca un călău, se bucură de vărsarea sângelui omenesc, căci el este vrăjmaşul neîmpăcat al neamului nostru, şi se sileşte prin toate mijloacele, ticălosul, să îi ducă pe toți împreună cu el în focul gheenei. Dar Cel de Sus este iubitor de oameni, darnic, milostiv, drept şi nu vrea moartea păcătosului, ci să se întoarcă şi să fie viu, şi pe nimeni nu obligă şi nu porunceşte nimănui să ucidă, ci, cu blândețe şi iubire de oameni, îi cheamă pe toți la El, zicând:

  “Veniți la Mine toți cei osteniți şi împovărați şi Eu vă voi odihni pe voi” (Mt. 11, 28). Şi iarăşi:

  “Dacă vrea cineva să vină după Mine, să se lepede de sine, să- şi ia crucea şi să-Mi urmeze Mie” (Mt. 16, 24).

  De aceea, când fiii lui Zevedeu s-au lăudat că îi vor arde cu foc pogorât din cer pe cei care nu L-au primit în localitatea lor pe Domnul, El i-a oprit, zicând:

  “Nu ştiți, oare, fiii cărui duh sunteți ? Căci Fiul Omului n-a venit ca să piardă sufletele, ci ca să le mântuiască (Mt. 9, 55) şi să-Şi dea sufletul răscumpărare pentru mulți” (Mt. 20, 28).

  Aşadar, în ceea ce priveşte reaua credință, obrăznicia şi nebunia acestui om şi faptul că el nu a fost câtuşi de puțin cucernic sau părtaş al înțelepciunii şi că niciodată nu s-a învrednicit de nici o arătare dumnezeiască, aşa cum s-au învrednicit Proorocii lui Dumnezeu, am spus destul pentru cei raționali şi înțelepți în Dumnezeu.

  Sursa: https://saccsiv.wordpress.com/2015/08/27/sfantul-maxim-grecul-cuvant-de-acuzare-impotriva-ratacirii-agarenilor-si-impotriva-lui-mahomed-cainelui-ticalos-care-a-nascocit-o

  Sf. Lavrentie de Cernigov a spus: “Până când nu se vor completa rândurile îngerilor căzuţi, Dumnezeu nu va veni la judecată.”

  Sfântul Simeon Noul Teolog a spus: “Lumea asta atât o ţine Dumnezeu, până se va împlini numărul îngerilor căzuţi, din sufletele drepţilor.”

  Asadar, daca Dumnezeu aduce pe oameni la el cu forța, cu sabia, fara să le dea posibiliatea alegerii, fara sa aibe liberul arbitru, atunci cum s-ar mai deosebi drepții de păcătoși ? Atunci de ce au mai avut Adam si Eva liberul arbitru in rai, dacă după ce ar fi cazut în păcat, oricum Dumnezeu îi aducea înapoi la el cu forța, și pe ei și pe urmașii lor ? Și dacă tot îi aducea forța, de ce pe unii îi aducea și pe alții nu ?

  Din spusele lui Mahomed s-ar intelege ca randurile ingerilor cazuti se vor complete si cu oameni adusi acolo cu forta ? Fără să iubească pe Dumnezeu și să-și dovedească cumva propria lor dorința de a ajunge acolo ?

  Daca Dumnezeu ar aduce pe oameni la el cu forta ca sa completeze randurile ingerilor cu ei astfel, atunci de ce ar mai tine Dumnezeu lumea asta, și oamenii in ea, daca nu pentru a da un timp fiecaruia sa faca propria alegere ?

  In felul asta la Judecata de Apoi, daca printer cei de-a dreapta vor fi si oameni adusi acolo cu forta, atunci cei de-a stanga ar putea spune: “De ce pe unii dintre cei din dreapta I-a luat Dumnezeu la el fara ca ei sa vrea sa vina la el, si pe noi nu ne-a luat ?” De ce s-ar mai duce cei de-a stânga în iad ? Doar pentru că nu au ajuns adepții lui Mahomed și pe la ei cu sabia ?

 2. Si in acea cerere voi scrie ca, Coran = terorism, si voi argumenta prin aceste citate.
  Voi mai spune ca tot acel ansamblu moschee, scoala… nu va fi altceva decat un centru de formare teroristi.
  Voi mai cere si scoaterea in afara legii a cultului numit “islam”, tot pe considerente de terorism.

  Toti se invart in jurul cozii, dar nimeni nu spune ca raul provine chiar din cartea lor – Coranul.
  Si ca nu este doar teorie, ci si punerea in practica a ceea ce scrie acolo, vezi Sfintii Brancoveni, vezi you-tube decapitari crestini ce nu au vrut sa se lepede de Hristos si sa treaca la islamism, in diverse zone ale lumii.
  Adica nu vorbim povesti.

 3. Ma gandesc ca poate ar trebui depuse niste hartii cu aceste citate la SRI, Guvern, Ministerul de Interne, Parlament. Inregistrate la registratura…
  Principala acuza: terorism.

  Daca e cineva jurist, poate ne da niste detalii cum trebuie intocmite, daca trebuie sa primim raspuns oficial…

  Si asa nu mai pot spune “nu am stiut”.

 4. Pentru cei ce vor sa trimita prin posta, un prieten mi-a spus asa:

  “Trimiti inscrisurile intr-un plic A4 (mare). Te duci la mesagerie si ceri formular pentru Scrisoare cu valoare declarata . Ti se vor da sa completezi 2 formulare din astea , unul ramane la ei iar unul il pastrezi tu ( asta e dovada ca ai trimis ).Pe formulare scrii ce contine plicul si ii dai o valoare care nu trebuie sa fie sub 30 ron ( e o rubrica unde iti cer ei sa scrii o valoare in lei ) . Ceri si formular de confirmare de primire ( dovada ca au primit)”

  Eu zic ca acest mic efort este justificat. Altii si-au dat viata pentru a ne apara de musulmani.

 5. Da Mircea, daca stie cineva cum trebuie inctocmite hartiile, sa ne spuna si noua!… eu unul pot sa ma duc direct la sursa (parlament)..si sa-mi dea bon de inregistrare….am facut-o si data trecuta cand s-a pus in vedere ridicarea moscheii…este f simplu, depui cererea si iti da bon de inregistrare, dureaza max 5 min. !…bineinteles ca am primit raspuns : cererea dvs nu este intemeiata! :)…..in cazul de fata , trebuie sa avem un model..facut de cineva care e in masura , cu citatele din coran si celelalte!….sper sa fie cineva care sa ne arate cum trebuie formulat..
  Doamne ajuta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button