X

Atacurile din Manchester: FOTOGRAFIILE au fost facute cu ACTORI. Dovada ca AUTORITATILE au REPETAT atacurile cu saptamani INAINTE

de null
Autoritățile știau deja despre planurile atacului terorist de la Manchester Arena

Stiau deja autoritățile despre planurile atacului terorist de la Manchester Arena la concertul Arianei Grande fapt care a ucis 22 de persoane și a rănit 59?

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

 

Au fost Serviciile de Informații britanice avertizate de planurile de a ucide cat mai multi oameni la Manchester MEN Arena, lucru care s-a soldat cu 22 de morți?  Iar în loc să-l rețină pe terorist, i s-a dat defapt libertatea de a efectua atacul?

 

O dezbatere feroce despre frontierele deschise ale Marii Britanii a fost tema principală de cand cu atacul terorist de pe podul Westminster in care am vazut pietoni culcati la pamant și un polițist ucis de Khalid Masood.

 

Întrebarea este,  sunt aceste atacuri “permise să se întâmple” pentru a justifica aplicarea fortata a unor legi mai restrictive și mai draconice? Fiecare atac, fie că este un Steag Fals sau organic, pare a fi o scuză pentru a lua mai multe libertăți civile și / sau a invada mai multe țări.

 

Atacul din Manchester Arena reflectă în mod sperietor atacurile de la Paris din 2015, când persoane inarmate au sacrificat oameni nevinovați

Cultul mortii al ISIS a fost sustinut financiar și ajutat de SUA și Israel, ceea ce nu este o nebunie după cum s-ar crede, când  deja acest lucru a fost admis de către membrii democrați și republicani ai Congresului.

 

Atacul din Manchester Arena reflectă în mod sperietor atacurile de la Paris din 2015, când persoane inarmate au macelarit oameni nevinovați la concertul Eagles of Death Metal de la Bataclan.

 

Twitter trebuie să colaboreze cu poliția pentru a identifica acea persoana ISIS – care a scris pe Twitter despre atac cu cateva ore inainte.

Pic.twitter.com/KplZaYqE94 – Paul Joseph Watson (@PrisonPlanet) 23 mai 2017

 În curând va exista o explozie controlată în grădinile Catedralei, dacă auziți ceva, nu vă faceți griji. – Poliția G M (@ gmpolice) 23 mai 2017

ISIS a revendicat ultimele atacuri avertizand: “acesta este doar începutul”.

Ce este chiar mai ciudat de atat, este faptul că postul RT a postat (mai jos) tineri actori de criză care se pregătesc pentru un atac terorist la Manchester.

 

https://youtu.be/4JxoxWJIZss

 

Minunata Politie din Manchester, de asemenea, a scris pe Twitter în primele ore ale diminetii de marți:

În curând va exista o explozie controlată în grădinile Catedralei, dacă veți auzi ceva nu vă îngrijorati.

Teroriștii fura viața celor nevinovați și, în unele cazuri, se pare că serviciul de informații și aparare asistă teroriștii.

Publicatia Neon nettle ar dori să adauge că acest articol nu este deloc lipsit de respect față de victimele și familiile acestui teribil atac. Scopul nostru ca jurnaliști și scriitori responsabili este de a le oferi cititorilor informații pe care le pot cerceta chiar ei insisi.

Numărul de urgență pentru cei care sunt preocupați de cei dragi sau de oricine ar fi fost în zonă este 0161 856 9400.

 

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Henry Kissinger, la conferinta Bilderberg Group (NOTA 1) din Evian, Franta, 1991 , spunea :

   “Azi, America ar fi scandalizata daca trupele ONU ar intra în Los Angeles pentru a restabili ordinea [referindu-se la protestele din 1991]. Mâine – ea ne va multumi! Asta este cu atât mai evident daca li s-ar spune ca exista o amenintare externa [o invazie extraterestra, sau de ordin terorist], fie ea reala sau doar declarata, care ar ameninta existenta Americii. În acest fel toate popoarele lumii ne vor ruga sa îi scapam de aceasta nenorocire. Toate lumea se teme de necunoscut. Când le vom pune pe tapet acest scenariu, drepturile omului vor fi cedate de bunavoie în favoarea garantarii bunastarii si a sigurantei de catre Guvernul Mondial. “

Cititi va rog si:

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Sunt profund scârbit de smartfoanele astea care nu filmează și pozează altceva decât fum, oglinzi, mâncare și pisici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button