X

CUTREMUR 4,7 GRADE, Vrancea, Vineri, ora 23.02

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Seismul a avut loc la ora 23.02, în zona Vrancea, şi s-a resimţit destul de puternic în mai multe localităţi. Cutremurul s-a produs la adâncimea de 108  kilometri.
UPDATE: Seismul a fost reevaluat  de INFP la 4,7  pe scara Richer şi a avut loc la adâncimea de 108 kilometri. Institutul National de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pamantului (INCDFP) a anunţat în această seară că la ora 23:02:43 s-a produs in zona seismică Vrancea, judetul Vrancea un cutremur cu magnitudinea 4,5 pe scara Richter, la adancimea de 140 de kilometri. Cutremurul s-a produs in apropierea urmatoarelor oraşe: Odobeşti (37 km), Panciu (42 km), Oneşti (47 km), Focşani (51 km), Tîrgu Ocna (52 km)

Reclame

NOTÄ‚ OrtodoxINFO

Conform digi 24, Institutul pentru Fizica Pământului anunță că un nou cutremur a avut loc sâmbătă, la ora 2:46, tot în zona seismică Vrancea. Magnitudinea noului seism a fost de 3,4 pe scara Richter, iar adâncimea la care s-a produs a fost estimată la 68,2km

În ultimii doi ani, în România au avut loc peste 25 de seisme cu magnitudine peste 4.

Cititi va rog si:

Sfântul Neofit Zăvorâtul despre cauza cutremurelor

 

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.

€


Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button