X

Ministru israelian: „ASSAD trebuie ASASINAT”

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Un ministru israelian a declarat că președintele sirian trebuie să fie asasinat.

BUCUREȘTI, 16 mai — Sputnik. Un ministru israelian a declarat că președintele Siriei, Bashar al-Assad “trebuie să fie asasinat”.

Declarația aparține ministrului Construcțiilor din Israel, Yoav Galant, în cadrul unei conferințe, potrivit Times of Israel.

Afirmația a fost făcută după ce presa occidentală a răspândit informații cu privire la un pretins atac chimic efectuat de autoritățile siriene și incinerarea în masă a deținuților.

“Realitatea este că oamenii sunt executați cu ajutorul armelor chimice, iar cadavrele lor sunt arse exact cum s-a întâmplat acum 70 de ani”, a declarat ministrul, făcând aluzie la holocaustul din perioada celui de-Al Doilea Război Mondial.

“În opinia mea, am depășit linia roșie. Cred că a venit timpul ca Assad să fie asasinat”, a afirmat Galant.

Funcționarul a recunoscut reporterului Times of Israel că asasinatele politice sunt considerate ilegale în dreptul internațional, însă “nu dorește să vorbească de aspectele practice”.

Acesta a comparat asasinarea lui Assad cu “tăierea cozii șarpelui”, pentru ca ulterior “să ne concentrăm asupra capului, care se află la Teheran”, a mai adăugat acesta.

 

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button