X

Predica Pr. Ioan Ungureanu de la Schitul Orășeni, județul Botoșani, schit asaltat în ultimile zile de zeci de preoți ecumeniști, 07 mai 2017

de null

„Ne vom păstra Credința !

Eu vreau să slujesc pe Dumnezeu! Știu că lui Dumnezeu ii place ca cineva să-L slujeasca cinstit și curat!

Eu nu simt în inima mea că aș putea asculta mai mult de stăpânii lumii pământești decât de Stăpânul Cerului și al Pământului!

Nu vom preda niciodată Credința noastră curată !

Ne vom păstra Credința curată!

Fraților, vă rog în frica de Dumnezeu, să ținem Dreapta Credință Ortodoxă! Ea este mai scumpă decât orice, din ea ne vin toate, ea este stâlpul pe care se susține tot ce avem! ”

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Predici, conferințe, interviuri, sfaturi
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.