X

SEMNUL FIAREI, tot mai aproape.,, Modernizarea METROREX”: instalatii noi de CONTROL-ACCES, cititoare de CARDURI CONTACTLESS, automate de vandut cartele si POS-uri

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Metrorex anunţă că în perioada 26 aprilie – 5 mai se vor închide pentru modernizarea instalaţiei de taxare unele căi de acces în staţiile Republica, Titan şi Nicolae Grigorescu.

Astfel, în staţia Republica, vor fi închise accesurile dinspre Bulevardul Basarabiei, Şoseaua Dudeşti-Pantelimon şi gara Titan-Sud. În staţia Nicolae Grigorescu va fi închis accesul dinspre Bulevardul Nicolae Grigorescu, iar în staţia Titan va fi închis accesul dinspre Bulevardul Nicolae Grigorescu, Parcul IOR.

Călătorii vor putea utiliza celelalte căi de acces disponibile.

„Începând cu 26.04.2017 vor fi deschise următoarele căi de acces, modernizate: staţia Republica –Acces A (bulevardul Basarabiei), staţia Titan – Acces B (bulevardul Nicolae Grigorescu, strada Liviu Rebreanu) şi staţia Nicolae Grigorescu – Acces A (bulevardul Camil Ressu, Aleea Fuiorului)”, se arată într-un comunicat al Metrorex.

Modernizarea sistemului de control vizează linia actuală de turnicheţi, care are o vechime de peste 20 de ani şi care va fi înlocuită cu porţi de acces batante, care facilitează intrarea şi evacuarea rapidă a călătorilor în situaţii de urgenţă, precizează Metrorex.

Noile porţi de acces vor avea dublă utilitate, atât prin sistemul de citire a benzii magnetice, cât şi prin sistemul de citire a cardurilor contactless, sistem care va putea fi utilizat după finalizarea lucrărilor de modernizare a sistemului de control-acces din toate staţiile de metrou.

Mai mult, lucrările de modernizare implică 139 de automate de vândut cartele care sunt prevăzute să dea rest şi să funcţioneze inclusiv cu POS.

Astfel, 41 de staţii de metrou vor avea instalaţii noi de control-acces.

 

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Hristos A inviat!

    Au “uitat” sa spuna ca dupa modernizare se va mai putea circula DOAR cu cardurile contactless, cartelele magnetice devenind istorie. Sa nu aveti grija taranilor sa a altor sarmani, caci cardul de baza va fi cel unic de sclav. Si nimeni nu va putea motiva ca nu are calculator/internet. Strazile/cladirile/metrourile vor fi pline de astfel de “cititoare”.

    Am intrat deja in linie dreapta. Nu mai este cale de mers inainte. Trebuie apucata cararea cea stramta si grea. Dumnezeu sa ne ajute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button