X

Ce nu se spune la TV: Masacru sangeros comis de catre aviatia americana in provincia siriana Deir Ez Zor. Cel putin 23 civili, dintre care 10 copii prescolari si 5 femei, au fost ucisi

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Cel putin 23 civili, dintre care 10 copii perscolari si 5 femei, au fost ucisi zilele trecute in orasul Al-Bukamal, situat in sudul provinciei siriene Deir Ez Zor, in imediata apropiere a granitei cu Irak-ul, respectiv provincia Anbar si orasul Al-Qa’im in urma unui raid efectuat de catre aviatia americana care a vizat pozitiile Statului Islamic (ISIS), dar care nu a provocat nici un fel de pierderi gruparii teroriste.

Potrivit informatiilor, bombardamentul american a lovit un bloc de locuinte dens populat in incinta caruia locuiau mai multe familii formate din refugiati irakieni, sositi in Siria in anul 2003 ca urmare a invaziei americane asupra Irak-ului.

http://sirianul-videos.com/115.mp4?_=1

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.


Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Si cine sa relateze ?!?! ..decat #presa #online cea cu ADEVARAT alternativa !!
    Sclavii sistemului sunt #manjiti ..si au “patroni perciunati”.. ati uitat ?!?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button