X

Hollywood-ul EXPLOATEAZA actorii. Sylvester Stallone a dat in judecata studioul Warner Bros. pentru incalcare de contract, frauda si practici comerciale incorecte

de null

Actorul american Sylvester Stallone pentru o presupusa incalcare de contract, frauda si practici comerciale incorecte, conform documentelor instantei.

Potrivit DPA, starul a declarat intr-o plangere depusa miercuri la Tribunalul Superior din Los Angeles ca i se datoreaza mai mult din profiturile obtinute in urma filmului de science-fiction „Demolition Man” decat a primit.

Stallone sustine ca firma sa de productie trebuia sa obtina 15% din profitul brut al acestui film din 1993 – pe care il estimeaza la cel putin 125 de milioane de dolari – dar ca a fost platita cu doar 2,82 milioane, dupa ce a contestat suma.

Plangerea lui Stallone, postata online de revista americana de divertisment Hollywood Reporter, acuza de asemenea Warner Bros. de frauda si de practici comerciale incorecte. Potrivit documentului, practicile contabile ale studioului de film „sunt concepute astfel incat sa ascunda sumele datorate participantilor la profit”.


Actorul in varsta de 70 de ani spera ca acest proces sa imbunatateasca si situatia altor actori de la Hollywood.

Pana in prezent, Warner Bros. a refuzat sa comenteze acest caz, la solicitarile mass-media din SUA.

NOTĂ OrtodoxINFO
Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
ExterneFilme
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.