X

Siria: Un avion a bombardat localitatea Khan Sheikhoun la doar câteva ore după atacul lansat de SUA

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului (OSDO) a anunţat că un avion de luptă a bombardat localitatea Khan Sheikhoun la doar câteva ore după ce armata americană a lansat un atac aerian asupra bazei forţelor guvernamentale siriene de la Shayrat.  Bombardamentele americane reprezintă un răspuns faţă de presupusul atac chimic lansat marţi de către forţele loiale preşedintelui Bashar al-Assad asupra Khan Sheikhoun, transmite Reuters.

Activiştii nu sunt siguri dacă un avion de luptă sirian sau rusesc a lansat ultimul bombardament asupra Khan Sheikhoun, situată în teritoriile rebele din provincia Idlib.

Potrivit primelor informaţii, avionul de luptă a lansat un atac în jurul orei locale 11.00 (11.00 ora României) asupra jumătăţii nordice a localităţii Khan Sheikhoun, unde 86 de persoane şi-au pierdut viaţa după un atac chimic orchestrat de regimul preşedintelui Bashar al-Assad.

Anterior, activiştii au susţinut că avioanele forţelor siriene care au dus la capăt atacul chimic de marţi ar fi zburat din direcţia bazei de la Shayrat.

Washington a lansat în timpul nopţii un atac cu rachete de croazieră asupra bazei Shayrat ca răspuns faţă de atacul chimic devastator de la Khan Sheikhoun.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button