X

Rusia: Un pachet a explodat în apropierea unei școli din orașul Rostov-pe-Don

de null
https://cdn. rt.com/files/2017.04/original/58e5ea42c461889d0c8b45b3.jpg

O explozie s-a produs joi dimineața în centrul orașului Rostov-pe-Don, cel mai puternic industrializat oraș din sudul Rusiei. Deflagrația a avut loc în apropiere de o școală și o persoană a fost rănită, potrivit postului de televiziune rusesc REN TV.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Potrivit unor martori, un pachet a explodat în jurul orei locale 07:00 în apropierea instituției respective de învățământ.

În urma deflagrației a fost rănit portarul, informează REN TV, indicând că explozia i-a smuls mână. Conform altor surse, doar degetele de la o mână i-au fost smulse.

Pe de altă parte, TASS transmite că dispozitivul exploziv era deghizat într-o lanternă, iar persoana rănită era un om al străzii care găsise pachetul și a decis să-i verifica interiorul.

Toate căile de acces spre școală au fost blocate, iar un dispozitiv de securitate a fost desfășurat la locul incidentului.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button