X

Presupus „atac chimic” in provincia Idlib, Siria: cel putin 58 de persoane si-au pierdut viata, printre care 11 copii

de null

Cel putin 58 de persoane si-au pierdut viata intr-un presupus atac chimic din localitatea Khan Sheikhoun, situata in zona controlata de rebelii sirieni si jihadisti, din provincia Idlib, relateaza AFP.

Zeci de persoane au prezentat probleme respiratorii grave dupa un raid al avioanelor guvernamentale si ruse, in Khan Sheikhoun, sustine Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului.

De asemenea, rebelii sirieni au publicat mai multe imagini cu cei ucisi in presupusul atac chimic din Idlib. Opozitia siriana a cerut ca ONU sa investigheze acest atac.

Opozitia a acuzat “regimul criminalului Bashar” ca a intreprins raiduri cu „obuze ce contin gaz toxic”.

Potrivit organizatiei non-guvernamentale Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului, cel putin 58 de persoane, printre care 11 copii, au fost ucise.

Organizatia a precizat ca persoanele au murit sufocate, dar nu a fost in masura sa ofere mai multe informatii privind natura gazului.

“Aceasta crima oribila aminteste prin natura sa de crima comisa in Goutha de Est in vara lui 2013 si pe care comunitatea internationala a lasat-o nepedepsita”
, se subliniaza in comunicatul coalitiei.

NOTĂ OrtodoxINFO
Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Al III-lea război mondialExterne
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.