X

„B.I.N.E.” – numele primei alianțe naționaliste din România: PRU, PRM şi ND

de null

Alianţa politică Blocul Identităţii Naţionale în Europa (BINE), formată din Partidul România Unită (PRU), Partidul România Mare (PRM) şi Partidul Noua Dreaptă (ND) va fi înregistrată la Tribunal săptămâna viitoare, a anunţat duminică preşedintele fondator al PRU, Bogdan Diaconu.

„După 27 de ani de fărâmiţare, de dezbinare pe partea naţionalistă a eşicherului politic, iată că astăzi cele trei partide reprezentative pentru naţionalismul din România şi-au dat mâna şi sunt hotărâte să facă bine României. Astăzi am semnat protocolul de constituire a alianţei politice (…) Blocul Identităţii Naţionale în Europa, denumită prescurtat BINE (…). Protocolul va fi depus la Tribunal (…) cel târziu marţi sau miercuri”, a declarat Diaconu, într-o conferinţă de presă.

Potrivit acestuia, BINE a fost constituită de forurile de decizie ale PRU, PRM şi ND pe 25 martie.

BINE va avea o structură de conducere formată din trei copreşedinţi – Bogdan Diaconu, Adrian Popescu şi Tudor Ionescu – şi un birou permanent format din cinci reprezentanţi de la fiecare formaţiune, a afirmat Diaconu.

El a mai spus că alianţa BINE are obiectivul de a participa la alegerile europarlamentare, prezidenţiale, locale şi parlamentare.

Conform preşedintelui PRM, Adrian Popescu, alianţa BINE va fi „pro România”.

„Ne pare rău (…) că nu ne-am gândit să facem această alianţă înainte de alegeri, pentru că ne verificam potenţialul”, a spus Adrian Popescu.

El a precizat că a discutat cu Gigi Becali şi are permisiunea lui să comunice faptul că acesta „va accesa la această alianţă, pentru că este un bun român”.

La rândul său, Tudor Ionescu, preşedintele Partidului Noua Dreaptă, a spus că alianţa este constituită „într-un moment cheie pentru România”.

„Niciodată în istoria României trei partide naţionaliste nu s-au aliat”, a mai afirmat Ionescu, precizând că alianţa are nevoie de 9% din voturi „pentru a accede în forul legislativ european şi naţional”.

NOTĂ OrtodoxINFO

Această formațiune politică este atât de naționalistă, că nici nu cuprinde în titulatură numele României, ci al Europei. Acesta este de fapt curentul „naționalist” fabricat de sistem, pentru a duce în derivă valorile unui neam: iubirea de țară, tradiții, credință strămoșească și a ne îngloba în sincretismul mondial, multicultural, multinațional – un nou Babel care va fi sfârșitul omenirii.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Interne
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.