X

Ambasadorul George Maior, fost șef al SRI, a participat la Conferinţa anuală a Comitetului Americano-Israelian pentru Activităţi Politice din Washington

de null
http://www.cotidianul.ro/dispretul-lui-george-maior-sri-fata-de-romania-256254/

Ambasadorul George Maior a participat în calitate de invitat, în data de 26 martie, la Conferinţa anuală a Comitetului Americano-Israelian pentru Activităţi Politice (AIPAC) pentru a vorbi în cadrul panelului Relaţiile cu Rusia: Moscova şi Orientul Mijlociu, anunţă Ambasada României în Statele Unite într-un comunicat de presă.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Conform aceluiaşi comunicat, în cadrul acestei discuţii George Maior „a subliniat, în cursul intervenţiei sale, importanţa Mării Negre ca punct de articulare al proiecţiei de putere a Rusiei atât pe flancul estic al NATO, cât şi în Mediterana de Est. În context, a semnalat necesitatea unei abordări integrate pentru combaterea întregului spectru al riscurilor de securitate – convenţionale şi neconvenţionale – subsumate unei viziuni strategice corespunzătoare noului context geopolitic”.

Fostul şef al Serviciului Român de Informaţii a punctat contribuţia României la stabilitatea şi securitatea zonei Mării Negre prin faptul că ţara noastră alocă din acest an 2% din PIB pentru bugetul apărării.

Ambasadorul român a  „a evocat relaţiile solide dintre România şi Israel, ţara noastră fiind singurul stat din Europa Centrală şi de Est care a avut relaţii diplomatice neîntrerupte cu Israelul”, se mai afirmă în comunicatul de presă.

Conferinţa anuală a AIPAC, este un eveniment politic major la Washington, reunind timp de trei zile peste 20 000 participanţi.

Printre invitaţii speciali din acest an ai conferinţei se numără: vice-preşedintele SUA, Mike Pence; speaker-ul Camerei Reprezentanţilor, Paul Ryan; liderul majorităţii republicane din Senat, Mitch McConnell; liderii democraţilor din Senat şi Cameră, Chuck Schumer şi Nancy Pelosi; fostul premier britanic Tony Blair.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. AIPAC este o grupare de spagari khazari cre corup parlamentarii, adica platesc sa fie adoptate legi in interesul;unei puteri straine, Israel – teritoriu stapanitg de khazari la initiativa confratiuloor britanici si cu armament si bani de la confratii din America.
    Ce treaba are tembelul sa meartga la acesti CORUPATORI?
    Pe nimeni nu f-te grija de stabilitatea care este – chipurile asigurata de Romania la MArea Neagra.
    De cand vor khazarii “stabilitate”?
    Ei vor si finanteaza razboaie, genocide, terorismul globalizat… ca sa se ajunga mai repede la guvernarea lor mondiala, unica si exteminatoare de 95% dintre goimi, sub-oamenioi adica ne-mozaicii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button