X

Marine Le Pen vrea să intensifice măsurile de securitate prin închiderea moscheilor și prin retragerea cetățeniilor

de null
http://www. livetradingnews.com/le-pen-will-save-france-29290.html#.WNTihtKGOzw

Atacul comis miercuri în fața Parlamentului britanic evidențiază importanța protejării granițelor naționale și intensificarea măsurilor de securitate, a declarat joi candidata extremei drepte la alegerile prezidențiale din Franța, Marine Le Pen, relatează Reuters.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Lidera Frontului Național, Marine Le Pen a declarat pentru BFM TV și postul de radio RMC că țările trebuie să coopereze în ceea ce privește schimbul de informații și a pledat pentru închiderea moscheilor care au legături cu extremismul și retragerea cetățeniei în cazul persoanelor care dețin mai mult de un pașaport și care se fac vinovate de comiterea de atacuri.

„Problema cu care ne confruntăm în prezent este această formă de terorism low-cost”, a afirmat Le Pen. „Trebuie să ne controlăm granițele”, a adăugat ea.

Poliția britanică pentru combaterea terorismului investighează identitatea atacatorului care a ucis trei persoane și a rănit circa 40, după care a fost împușcat mortal de poliție chiar lângă Parlamentul britanic.

În atac au fost răniți de asemenea trei liceeni francezi. Ministrul de externe francez Jean-Marc Ayrault a anunțat, într-un comunicat, că se va deplasa joi la Londra și se va întâlni cu victimele franceze ale atacului.

Le Pen înregistrează în prezent scoruri relativ ridicate în sondajele de opinie, înainte de alegerile prezidențiale din luna aprilie și mai, dar aceste sondaje indică de asemenea că va pierde în fața candidatului de centru Emmanuel Macron în turul de scrutin decisiv.

Circa 40 de persoane au fost rănite atunci când un bărbat, îmbrăcat în negru și purtând barbă, a intrat miercuri după-amiaza cu mașina sa în mulțime pe podul Westminster, în fața Big Ben, înainte de a înjunghia mortal un polițist încercând să intre în Parlamentul de la Londra.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button