X

Părintele JUSTIN PÂRVU: Vor ridica biserici mărețe. Nu vom putea intra, pentru că ECUMENISMUL se va înstăpâni în ele

Foto: https://solzemli.wordpress.com

Un text deosebit de important, mai puțin stiut, al Marelui Părinte Justin Pârvu care aruncă o lumină asupra întunecatelor vremuri în care trăim:

„Părinte, ce credeți, ne va ajuta Dumnezeu pe noi, pe români, să rămânem ortodocși și, totodată, să facem față la toate încercările prin care trecem acum?

– Dragul meu, Ortodoxia nu s-a depărtat de la Dumnezeu. Dar vor veni vremuri când se vor picta bisericile pe dinăuntru și pe dinafară, se vor împodobi turlele cu aur, se vor ridica biserici mărețe, cum n-au mai fost niciodată, dar nimeni nu va putea intra în ele. Să ne rugăm ca Domnul să întârzie aceste vremuri. De ce spun că nu vom intra în ele? Pentru că va veni ecumenismul și se va înstăpâni în ele. Vor defaima toate frumusețile Ortodoxiei. După cum spune părintele Serafim Rose, va veni vremea când antihrist se va încorona ca rege al lumii, la Ierusalim, de către patriarh și preoți. Noi ținem creștinismul nostru ortodox. El trebuie să se mențină, să meargă înainte, dar se va afla într-o permanentă luptă, dar deși vor rămânea foarte puțini, nu va dispare. Asumându-ne suferința, rămâne vie sămânța creștinismului ortodox. Vor exista oameni, ca în toate vremurile trecute, care vor înfrunta cu prețul vieții lor primejdiile. Va fi ca un câmp de luptă, cu pierderi și cu biruințe…”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

(„Furtuna din cămara mea”, vol. I, Ioan Enache, Editura Studion, Bacău, 2013, Interviu cu părintele Justin Pârvu, pag. 112) docviewer.yandex.com

Asadar încă din anul 2005, Părintele Justin ne spune clar care este motivul pentru care nu vom mai putea intra in bisericile frumos împodobite:

„…se vor ridica biserici mărețe, cum n-au mai fost niciodată, dar nimeni nu va putea intra în ele. Să ne rugăm ca Domnul să întârzie aceste vremuri. De ce spun că nu vom intra în ele? Pentru că va veni ecumenismul și se va înstăpâni în ele.”

Nu cumva au venit aceste vremuri?

Pentru ca vedem, după adunarea blestemată din Creta ecumenismul „s-a înstăpânit” pe scară largă in tarisoara noastră, iar cei care se ridică contra ecumenismului sunt prigoniti.

Personal nu am nici o îndoială asupra sfințeniei Părintelui Justin Pârvu.

(Comentariul fratelui Ioan, postat la VIDEO: Inainte si dupa vaccin …)

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Cu mare fast, un colos va fi sfintit (sau “sfintit”?) la 30 noiembrie:

Pe 30 noiembrie, în ziua Sfântului Apostol Andrei, se preconizează sfințirea Catedralei Naționale

Oare ce ar fi zis parintele Justin Parvu daca mai era printre noi dupa Sinodul din Creta? Ar fi fost si el nepomenitor? Ne-ar fi indemnat sa participam la Slujbele pomenitorilor? Ar fi mers la Catedrala Mantuirii Neamului?

Catedrala Mântuirii Neamului
Spaţiile sunt deosebit de generoase în interiorul Catedralei Mânturii Neamului, aici urmând să încapă 5.000 de oameni. Foto: http://psnews.ro/catedrala-mantuirii-neamului-mai-inalta-decat-casa-poporului-cum-va-arata-in-interior-foto-107866/

Cititi va rog si: 20 ianuarie: Sfantul Lavrentie de Cernigov. PROFETIA sa despre ANTIHRIST

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Sfântul Iustin se roagă pentru noi și este în Împărăția lui Dumnezeu, cu loc de mare cinste. Nu ar fi putut să pomenească ierarhii eretici, pentru că ar fi ieșit din cuvântul sfinților părinți dacă i-ar fi pomenit după ce au propovăduit erezia cu capul descoperit în Biserică. Iar părintele Iustin e sfântul secolului.

    1. Parintele Justin, ca si Domnul, este tepusa in care lovesc arhiereii romani si tot clerul ecumenist. Ii arde la talpi atitudinea Cuviosului de la Petru Voda. De aceea nu-l vor putea inghiti niciodata. Sa renunte la averi si la scaune si va dispare si focul de pe capetele lor. Dar cum se tin cu dintii de scaune, focul nu dispare, ci se inteteste. E bine sa nu stam pe langa astfel de “mai mari” pentru a nu ne aprinde si noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button