X

INCENDIU la Valea Screzii. O clădire cu două etaje, deținută de părintele Nicolae Tănase, a luat foc sâmbătă seara

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Incendiu in satul Valea Screzii din judetul Prahova.  Patru echipaje de pompieri au intervenit sambata seara sa stinga focul izbuncnit intr-o cladire nelocuita.

Din fericire, nimeni nu era inauntru in acel moment, insa parterul, dar si cele doua etaje ale imobilului au ars. Cladirea ii apartinea parintelui Tanase, cunoscut pentru faptul ca in urma cu cativa ani a infiintat un complex social la Valea Screzii, unde adaposteste sute de copii abandonati, dar si mame tinere sau femei insarcinate cu o situatie familiala precara.
incendiu Valea Screzii
Tot la Valea Screzii, la sfarsitul anului 2011, flacarile au mistuit cantina, bucataria si biblioteca complexului.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button