X

Părintele Ioan Miron a fost încununat de Hristos cu o „caterisire” de la ecumeniștii eretici

Preotul Ioan Miron a primit decizia de caterisire din partea episcopiei de Alba-Iulia. Părintele anunța printr-un mesaj:

,,În ziua de 9 martie am fost hirotonit și tot în această zi am fost mucenicit. Azi am primit decizia de caterisire…”

Încercăm să ne imaginăm cât de greu poate fi pentru un preot o astfel de decizie, însă când aceasta vine din partea urâtorilor de Adevăr, ea se transformă într-o cunună dată de Hristos. Să fim alături de Părintele Ioan, căci mucenicia de-abia acum începe. Ecumeniștii își dezvăluie planul avut dinainte de Creta, acela de a identifica și elimina orice rezistență ortodoxă. Nu degeaba declară că nepomenitorii se află înafara Bisericii, cu toate că aceștia au procedat conform Sfinților Părinți, care au alcătuit Canoanele 13 și 15 de la Constantinopol I-II. Vor o Biserică fără mărturisitori, dar Biserica este acolo unde se mărturisește!

Categorii
Ecumenism
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

2 comentarii

  1. trebuie facut un front comun impotriva ecumenistilor. Lumea trebuie indemnata sa mearga numai la preotii nepomenitori. Sa ne facem fiecare datoria si sa instiintam lumea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!