X

Noi bombardamente în Siria, chiar și în zone unde Rusia declarase un armistițiu

de null
https://sputniknews. com/middleeast/201701081049369206-damascus-attack-killed/

Avioane militare au bombardat miercuri localități controlate de rebeli la est de Damasc, inclusiv zone rezidențiale unde Rusia declarase un armistițiu cu mai puțin de 24 de ore în urmă, informează Reuters, citând ca surse locuitori din zonă, rebeli și grupul de monitorizare Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Riposta localnicilor este să planteze măslini

Aviația și artileria au lovit în regiunea unde ar fi trebuit să fie în vigoare o încetare a focului până la 20 martie, conform unui anunț făcut marți de ministerul rus al apărării. Au fost cel puțin 30 de raiduri aeriene, zeci de proiectile de artilerie și rachete sol-sol, trase din zone controlate de forțele guvernamentale.

În regiunea Ghouta, care era importantă pentru economia capitalei siriene, trăiau înainte de conflict peste o jumătate de milion de oameni. Acum au mai rămas câteva zeci de mii.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button