X

CIA poate spiona pe oricine prin intermediul televizoarelor, iPhone-urilor, smart phone-urilor și computerelor cu Windows

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Dezvăluirile bombă ale “Vault 7” tocmai au confirmat ceea ce susțin toți teoreticienii conspirațiilor: CIA poate spiona pe oricine prin intermediul televizoarelor, iPhone-urilor, smart phone-urilor și computerelor cu Windows

Încă o explozie de proporții a lovit internetul prin dezvăluirile de peste 8000 de pagini ale Wikileaks ce cuprind documente, cândva secrete, din interiorul CIA. Dezvăluirile sunt denumite “Vault 7”.

În timp ce internauților le va lua mai multe zile pentru a parcurge toate documentele și pentru a afla toate detaliile dezvăluirilor, o parte din lucrurile importante cuprind aceste bombe:

“Recent, CIA a pierdut controlul majorității arsenalului de hacking, inclusiv malware, viruși, troieni, aplicații folosite ca arme de tipul “Zero Day“, sisteme malware de control la distanță și documentația asociată acestora. Această colecție extraordinară, ce se ridică la mai mult de câteva sute de milioane de linii de coduri, oferă posesorului întreaga capacitate de spionaj electronic a CIA. Arhiva se pare că a circulat printre mai mulți foști hackeri și contractori guvernamentali ai SUA într-o manieră neautorizată, unul dintre aceștia fiind sursa Wikileaks, asigurându-i fragmente din această arhivă.

“Year Zero“ – anul zero – prezintă proporțiile și direcția programului global acoperit de hacking al CIA, arsenalul său malware și zeci de arme Zero Day îndreptate împotriva unei game largi de produse comerciale din SUA sau Europa, incluzând iPhone-ul de la Apple, sistemele de operare android de la Google și Windows de la Microsoft, chiar și televizoarele Samsung ce sunt transformate în microfoane sub acoperire.“

Smart phone-uri, televizoare smart și iPhone-uri pot fi folosite ca microfoane de spionaj

În fond, CIA a produs aplicații malware care pot patrunde în aproape orice dispozitiv electronic mobil (iPhone, Android, Blackberry, etc.) sau computer personal (Aplle, Windows și aplicații Google). Dispozitivele mobile pot fi transformate în microfoane acționate de la distanță prin care se ascultă tot ceea ce vorbești, apoi datele fiind transmise la CIA.

“Serviciul de dispozitive mobile al CIA (MDB) a produs numeroase atacuri pentru a spiona și controla de la distanță smart phone-urile binecunoscute. Telefoanele infectate pot fi instruite să trimită la CIA locația geografică a utilizatorului, comunicațiile audio și text, precum și activarea în ascuns a microfonului și camerei video ale telefonului“ explică WikiLeaks.

Televizoarele inteligente (smart) Samsung pot fi de asemenea transformate în microfoane de spionaj, chiar și atunci când, aparent, par a fi oprite. Această posibilitate a fost realizată de către CIA și este cunoscută ca “Weeping Angel“ (Îngerul Înlăcrimat).

WikiLeaks explică:

“Weeping Angel poziționează televizorul țintă în modul “Fake-Off“- “oprit-aparent“ pentru ca proprietarul să creadă în mod eronat că televizorul este oprit când de fapt acesta este pornit. În modul “oprit-aparent“, televizorul funcționează într-un sistem de lucru bazat pe erori de fabricație de nișă, ale proiectantului (eng.-bug), înregistrând astfel conversațiile din încăpere și trimițândule prin internet la un server sub acoperire al CIA.“

În esență, documentul Vault 7 tocmai demonstrează toate “teoriile conspirației“ ca fiind adevărate în legătură cu acțiunile de spionaj ale guvernului prin intermediul televizoarelor și a altor dispozitive.

Acapararea controlului asupra vehiculelor pentru a efectua “asasinări nedetectabile“ ale ocupanților acestora

În plus față de spionajul prin computere și dispozitive mobile, CIA a lucrat la căi pentru a controla de la distanță vehicule țintă, transformându-le în “mașini ucigașe“ ce pot fi direcționate spre a-i ucide pe ocupanții acestora prin acroșarea de obstacole la viteze mari spre exemplu, după cum explică WikiLeaks:

“De prin octombrie 2014, CIA se străduia să gasească o cale de a infecta sistemele de control folosite de autovehiculele moderne. Scopul acestui control nu este menționat, dar asta ar permite CIA să se angajeze în asasinate aproape nedetectabile.“

Aplicațiile (eng.-apps) cu criptare sunt depășite de produsele speculative “zero day“ ale CIA

Următoarele informații sunt cu siguranță șocante pentru aproape toată lumea; CIA a dezvoltat 24 de produse software speculative folosite ca arme“, pentru dispozitivele cu Android, ce evită în totalitate criptarea de siguranță a datelor utilizată de aplicațiile populare:

“Aceste tehnici, permit CIA să evite criptarea datelor folosită de WhatsApp, Signal, Telegram, Wiebo, Confide și Cloackman, prin căpușarea “smart“phone-urilor pe care acestea funcționează și colectarea mesajelor audio și a traficului de date înainte ca criptarea să fie efectiv aplicată.“

În plus, documentele Vault 7 conțin peste 22000 de IP-uri routabile din SUA, redactate înainte de lansarea documentului. Aceste adrese IP se crede că sunt ținte ale CIA, servere poștale de ascultare și sisteme de testare. Aceasta arată că este incontestabil faptul că CIA lansează aceste tehnologii în interiorul SUA pentru a-i spiona pe americani.

Audio (vimeo, youtube):

https://vimeo.com/207351049

https://youtu.be/4i_Iegk-jpM

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Important este că WikiLeaks a dezvăluit că CIA a creat un arsenal de arme cibernetice asupra căruia – a pierdut controlul – și că oricine, pe bani mulți, poate intra în posesia armei cibernetice create de CIA și poate face hacking în așa fel încât să pară că alții au făcut-o.

    Vezi aici:

    https://twitter.com/wikileaks/status/839111036506603520

    Așadar, din cauza ‘neglijentei’ CIA, orice utilizator de dispozitive ‘inteligente’ și internet se află acum la mâna hackerilor. CIA se poate scuza spunând că acest arsenal de arme cibernetice a fost creat ca măsură antiteroristă și pentru ‘monitorizare pozitivă’ pentru a identifica și îmbunătăți servicii către consumatori, iar faptul că a pierdut controlul asupra armelor cibernetice era doar o chestiune de timp, din cauza unor ‘patrioți’ care prin acțiunile lor ‘iresponsabile’ ajută… terorismul și infracționalitatea cibernetică. Ce contra măsuri se vor impune? Cei care au deja act de identitate biometric electronic nu-și fac griji, ei deja au fost de acord cu… așa-zisa ‘monitorizare pozitivă’, dar ceilalți!?

    Citește și:

    https://www.news.ro/externe/cia-acuza-wikileaks-ca-ii-ajuta-pe-inamicii-statelor-unite-1922404109002017030816831461

  2. Având în vedere noile dezvăluiri WikiLeaks, despre armele cibernetice ale CIA și – Acapararea controlului asupra vehiculelor pentru a efectua “asasinări nedetectabile“ ale ocupanților acestora – transformându-le în “mașini ucigașe“, nu cumva ar trebui redeschis cazul accidentului de mașină în care a murit actorul Paul Walker și prietenul acestuia pe 30 noiembrie 2013?

    https://www.youtube.com/watch?v=aLGUclb8cwk

    https://www.youtube.com/watch?v=KTYRUsPHP_0

    Poate că a fost asasinat pentru bani

    https://www.forbes.com/sites/judebrennan/2014/05/23/paul-walkers-death-leads-to-highest-movie-insurance-claim-ever-on-next-fast-and-furious/#2d5309992aac

    http://www.telegraph.co.uk/news/2016/04/08/paul-walkers-daughter-wins-72-million-in-compensation-for-crash/

    sau pentru că a vrut să dezvăluie capacitatea CIA de a prelua controlul mașinilor moderne de la distanță

    https://www.youtube.com/watch?v=ENqH-jB-Zrg

    Oare de ce raportul WikiLeaks arată că… ‘De prin octombrie 2014, CIA se străduia să găsească o cale de a infecta sistemele de control folosite de autovehiculele moderne’. De ce WikiLeaks trebuie să facă această precizare!? Cumva pentru că WikiLeaks este mână în mână cu CIA? Deoarece în urma acestei dezvăluiri se impun contramăsuri care vor afecta în mod negativ viața tuturor oamenilor.

    https://www.youtube.com/watch?v=MK0SrxBC1xs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button