X

Grupuri de evrei din SUA au salutat discursul președintelui Donald Trump ce a condamnat valul recent de acte antisemite

de null
http://www. renegadetribune.com/wp-content/uploads/2016/11/trump-israel.png

În primul său discurs în faţa celor două camere ale Congresul, președintele american Donald Trump a condamnat acțiunile antisemite care au avut loc în SUA, în ultimele zile. Discursul său a fost întrerupt de 100 de ori de aplauzele membrilor Congresului şi ale oaspeților prezenți la acest eveniment.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

„Ultimele ameninţări împotriva centrelor comunitare evreiești şi distrugerea cimitirilor evreiești, precum şi atacul armat din Kansas, săptămâna trecută, ne aduc aminte că suntem o naţiune care este unită în condamnarea urii şi răului în toate formele sale”, a spus preşedintele.

Trump a promis să înceapă construcţia gardului de separare la frontiera cu Mexicul şi să declare război cartelurilor de droguri.

Președintele s-a referit și la interzicerea intrării în SUA a cetățenilor ţărilor musulmane.  Acesta a spus: „Este o adevărată lipsă de responsabilitate să permiți intrarea fără restricții din țări unde nu este posibilă controlarea cetățenilor lor”.

Referindu-se la legăturile cu statul Israel, Trump a declarat: „Am decis adâncirea legăturilor de nezdruncinat cu prietenul nostru Israel. Vom acționa împreună pentru eliminarea terorismului – și cu ajutorul prietenilor noștrii din lumea musulmană”.

Preşedintele a adăugat: „Am folosit 6 trilioane dolari pentru Orientul Mijlociu. O sumă cu care am fi putut reconstrui de două ori infrastructura națională a SUA şi poate de trei ori, în cazul în care am fi avut lideri care știu să negocieze”.

Punctul central al discursului lui Trump s-a axat pe problemele interne ale SUA.

„Vom pune în practică o reformă a imigraţiei”, a spus preşedintele.

Trump a chemat cele două partide să se ridice deasupra divergențelor și să-şi unească forţele, „pentru că tot ceea ce este spart în SUA poate fi reparat. Atunci de ce să nu facem această muncă odată și pentru totdeauna – și să o facem așa cum trebuie”.

El a subliniat: „Datoria mea nu este de a reprezenta lumea, datoria mea este de a reprezenta Statele Unite ale Americii”.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button