X

Profesori de origine turcă, părinți și copii îndemnați să spioneze în școlile din Germania

de null
https://www. shutterstock.com/video/search/empty-classroom

Presa germană relatează că reprezentanţii Ankarei i-au încurajat pe profesorii de origine turcă, dar şi pe părinţii, să raporteze orice critici auzite în şcolile şi instituţiile de învăţământ din vestul Germaniei cu privire la preşedintele Recep Tayyip Erdogan, transmite versiunea germană a The Local.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Reprezentanţii Consulatului Turciei din Renania de Nord-Westfalia le-au cerut părinţilor şi profesorilor să spioneze ce se spune în sălile de curs din Germania. Aceste cereri au fost adresate în cadrul unor „evenimente de informare”, care au avut loc în luna ianuarie în Dusseldorf, Essen, Koln şi Munster.

Profesorii şi părinţii, care au participat la aceste evenimente, au fost îndemnaţi să raporteze consulatului orice critici aud cu privire la preşedintele Recep Tayyip Erdogan.

„Am auzit din diferite surse că oamenii au fost îndemnaţi să raporteze consulatului orice critică cu privire la Turcia, pe care au auzit-o în şcolile din Renania de Nord-Westfalia”, a declarat un purtător de cuvânt al Sindicatului pentru Educaţie şi Ştiinţă (GEW), Sebastian Krebs.

De asemenea, reprezentanţii consulatului i-au încurajat pe părinţi să le ceară copiilor să-şi filmeze profesorii în şcolile din landul Renania de Nord-Westfalia.

Consulatul Turciei chiar le-a oferit unor profesori programe pentru predarea limbii şi culturii turce, care erau puternic marcate de sentimente naţionaliste.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button