X

NASA caută într-un vulcan din ANTARCTICA o POARTA spre o altă „lume”, de unde au venit extratereștrii, adică diavolii

Oamenii de ştiinţă de la Agenţia spaţială americană, NASA, caută un portal spre o altă lume în interiorul vulcanului Erebus, din Antarctica. Cercetătorii consideră că, în vremuri de demult, muntele a fost folosit cu succes pentru „intrarea” pe Pământ a fiinţelor „extraterestre”.

În prezent, continentul Antarctica rămâne, oarecum, o enigmă, fiind destul de puţin studiat, în special din cauza condiţiilor meteorologice. Temperaturile foarte coborâte reduc, practic, la zero şansele de a analiza compoziţia subsolului acestei regiuni.

În ceea ce priveşte vulcanul Erebus, care ar putea fi un portal spre altă lume, nici la acest capitol cunoştinţele experţilor nu sunt numeroase. Se ştie că muntele are o înălţime de 3.794 de metri şi se situează pe insula Rossa.

Tot timpul anului, vulcanul este acoperit de un strat gros de zăpadă. Potrivit studiilor efectuate, temperatura în interior este întotdeauna sub punctul de îngheţ. Erupţiile de lavă se produc în partea superioară a craterului.

Ceea ce-l deosebeşte de alţi vulcani, este faptul că în partea centrală, el este acoperit cu o rocă tare şi rece, care blochează accesul direct la magma incandescentă.

Cercetătorii BASA sunt de părere că Erebus ar putea păstra urmele unor vizite efectuate de civilizaţii extraterestre. De aceea, într-un viitor apropiat, oamenii de ştiinţă intenţionează să studieze atent anomaliile vulcanului. Ei sunt convinşi că vor reuşi să dovedească justeţea teoriei lor.

NOTĂ OrtodoxINFO

Iadul se află în centrul pământului, așa cum scrie în mai multe locuri din Sfânta Scriptură:

“Iar aceea că “S-a suit” – ce înseamnă decât că S-a pogorât în părţile cele mai de jos ale pământului?” (Epistola către Efeseni a Sfântului Apostol Pavel 4-9)

“Că precum a fost Iona în pântecele chitului trei zile şi trei nopţi, aşa va fi şi Fiul Omului în inima pământului trei zile şi trei nopţi.” (Matei 12-40)

“Cere un semn de la Domnul Dumnezeul tău, în adâncurile iadului sau în înălţimile cele de sus” .(Isaia 7 -11)

“Înţeleptul merge pe cărarea vieţii ce duce în sus, ca să ocolească drumul iadului care merge în jos”. (Pildele lui Solomon 15-24)

“Că mare este mila Ta spre mine şi ai izbăvit sufletul meu din iadul cel mai de jos.” (Psalmi 85 -12)

Cât despre extratereștri: EXTRATERESTRII sunt DRACI. NEW AGE ii numeste SEFI SECRETI 

Activitatea celor de la NASA este în legătură cu UFOLOGII: Va avea loc o FALSĂ INVAZIE EXTRATERESTRĂ pentru ca elitele să obțină CONTROLUL TOTAL AL OMENIRII? / Iată ce spun experții ufologi

Cat despre Antarctica, cititi va rog si:

ANTARCTICA: Ce a vazut Amiralul mason RICHARD E. BYRD? De ce i-a finantat ROCKEFELLER prima expeditie? De ce uriasa OPERATIUNE HIGHJUMP a fost intrerupta atat de repede?

Ati auzit de ARCA LUI GABRIEL? De ce s-a dus PATRIARHUL KIRILL in ANTARCTICA, imediat dupa intalnirea cu PAPA FRANCISC? De ce s-a dus Secretarul de stat JOHN KERRY in ANTARCTICA, imediat dupa alegerile din SUA?

 

Categorii
Extraterestrii
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

One Comment

 1. Extraterestrii si/sau ozn-urile sunt entitati/fiinte spirituale de natura demonica.

  Casa lor este iadul care se gaseste in adancul pamantului.

  Acestia isi manifesta vizibil prezenta in proximitatea vulcanilor activi – sunt folosite ca si canale de acces intre cele doua lumi.

  http://www.lovendal.ro/wp52/vulcanii-de-pe-pamant-sunt-folositi-de-ozn-uri-ca-porti-stelare/

  http://www.lovendal.ro/wp52/ce-ozn-misterios-trece-cu-viteza-pe-langa-un-vulcan-din-mexic-exact-in-momentul-eruptiei-vulcanii-sunt-folositi-ca-porti-stelare-de-catre-ozn-urile-extraterestre/

  Diavolii se pot infatisa oamenilor sub orice forma pe care ei o doresc – ei se pot infatisa oamenilor ca si ingeri de lumina, numai ca sa insele oamenii In vremurile din urma – pe care le si traim – nu vor mai fi draci in iad deoarece toti vor fi aruncati in lupta de inselare a oamenilor aici pe pamant si in vazduh.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!